Παρασκευή 7 Ιούνη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΣΦΕΑ
Εκλογές για ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου

Εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής πραγματοποιεί ο Σύνδεσμος Φυλακισθέντων και Εξορισθέντων Αντιστασιακών, ΣΦΕΑ 1967 - 1974. Η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση και οι αρχαιρεσίες θα πραγματοποιηθούν στην αίθουσα «Ελευθερίας» του κτιρίου Μουσείου Αντιδικτατορικής Δημοκρατικής Αντίστασης, στο Πάρκο Ελευθερίας την Αθήνα (στάση Μετρό «Μέγαρο Μουσικής»), την Κυριακή 9 Ιούνη στις 10.30 το πρωί.

Δικαίωμα ψήφου στη Γενική Συνέλευση έχουν τα μέλη του Συνδέσμου που έχουν εκπληρώσει τις οικονομικές τους υποχρεώσεις. Η ταμειακή τακτοποίηση μπορεί να γίνει και τη μέρα της Γενικής Συνέλευσης. Η ετήσια συνδρομή είναι 5 ευρώ. Το δικαίωμα ψήφου με εξουσιοδότηση ισχύει για ένα και μόνο μέλος (κανένας δεν μπορεί να εκπροσωπήσει περισσότερους από έναν). Η ψηφοφορία ξεκινά αμέσως μετά την ολοκλήρωση των 5 πρώτων θεμάτων της ημερήσιας διάταξης και διαρκεί μέχρι τις 8 μ.μ.


Κορυφή σελίδας
Διακήρυξη της ΚΕ του ΚΚΕ για τη συμπλήρωση 80 χρόνων από το τέλος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου και την Αντιφασιστική Νίκη των Λαών
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ