Δευτέρα 27 Μάη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΑΗΣ 2019
Το πόρταλ «902.gr» έδωσε με επιτυχία τη μάχη των εκλογών και της μετάδοσης των αποτελεσμάτων

Εκτός από τον «Ριζοσπάστη», που κυκλοφορεί σήμερα εκτάκτως με τα πρώτα αποτελέσματα των ευρωεκλογών, των περιφερειακών και δημοτικών εκλογών, με δηλώσεις και ρεπορτάζ από την εκλογική διαδικασία, τη μάχη της άμεσης ενημέρωσης έδωσε χτες με μεγάλη επιτυχία και το πόρταλ «902.gr».

Παρακολουθώντας την εκλογική διαδικασία από το πρωί, κατέγραψε τις δηλώσεις υποψηφίων του Κόμματος και το ρεπορτάζ όλων των εκλογών, παράλληλα με την υπόλοιπη ειδησεογραφία από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της εκλογικής διαδικασίας και τη μετάδοση των exit polls, το πόρταλ «902.gr» ρίχτηκε στη μάχη της μετάδοσης των αποτελεσμάτων όλων των εκλογών, σε πραγματικό χρόνο, όπως ανακοινώνονταν από το υπουργείο Εσωτερικών, δίνοντας επίσης συγκριτικά στοιχεία, με τα ποσοστά των κομμάτων σε προηγούμενες εκλογικές μάχες.

Με μια διαδραστική στήλη στην πρώτη σελίδα του πόρταλ, ο αναγνώστης είχε τη δυνατότητα, με το πάτημα ενός κουμπιού και χωρίς να χρειαστεί να φύγει από την ιστοσελίδα, να ενημερώνεται λεπτομερώς και σε πραγματικό χρόνο για τα αποτελέσματα όλων των εκλογών σε κάθε Περιφέρεια, δήμο και δημοτική ενότητα, όπως αυτά δημοσιεύονταν από το υπουργείο Εσωτερικών, την ώρα ακριβώς που δημοσιοποιούνταν.

Πρωτοποριακή, άμεση και έγκαιρη ήταν η παρουσίαση των αποτελεσμάτων και από το κινητό τηλέφωνο, μέσα από τη σελίδα του «902.gr». Στο πάνω μέρος της σελίδας δημιουργήθηκε ένα ειδικό banner, που παρέπεμπε απευθείας στους πίνακες των αποτελεσμάτων, οι οποίοι ανανεώνονταν συνεχώς.


Η μάχη της ενημέρωσης συνεχίζεται και σήμερα, μέχρι την ολοκλήρωση της καταμέτρησης και την ανακοίνωση των τελικών αποτελεσμάτων.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ