Σάββατο 18 Μάη 2019 - Κυριακή 19 Μάη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΚΟΒ ΣΥΚΕΩΝ ΤΟΥ ΚΚΕ
Καταγγέλλει τη θρασύδειλη επίθεση ναζιστών στα γραφεία της

Νέα θρασύδειλη επίθεση, αυτήν τη φορά στα γραφεία της ΚΟΒ Συκεών της ΤΟ Δυτικής Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ, πραγματοποίησαν γνωστά φασιστοειδή της Χρυσής Αυγής και του «Ιερού Λόχου» της περιοχής. Κατέστρεψαν την πινακίδα, βρώμισαν με φασιστικά συνθήματα και χρυσαυγίτικα σύμβολα τα γραφεία και ξήλωσαν πανό και αφίσες που είχαν τοποθετηθεί στην πρόσοψη των γραφείων ενόψει των εκλογών.

Η ΚΟΒ Συκεών καταγγέλλει τη νέα επίθεση των νοσταλγών του Χίτλερ και καλεί το λαό να δώσει απάντηση ενισχύοντας το ΚΚΕ σε όλες τις κάλπες.

Σε ανακοίνωσή της μεταξύ άλλων σημειώνει:

«Δεν μας προξενεί εντύπωση η ώρα που επέλεξαν να χτυπήσουν. Οι ναζιστές - εγκληματίες, σαν γνωστές "κότες" που είναι, έδρασαν μέσα στη νύχτα. Οι κατά τ' άλλα Ελληνες "πατριώτες", που φοβούνται να πουν ότι είναι ναζιστές, βρώμισαν τα γραφεία, γράφοντας "Κομμούνια θα γίνεται σαπούνια".

Οι νοσταλγοί του Χίτλερ, οι δολοφόνοι του Φύσσα, τα τσιράκια του συστήματος, απέδειξαν για ακόμα μια φορά ποιους βάζουν στο στόχαστρο. Τους ενοχλούμε γιατί παλεύουμε να γκρεμίσουμε το σύστημα που υπηρετούν, τον καπιταλισμό, και να οικοδομήσουμε μια κοινωνία χωρίς εκμετάλλευση, που κουμάντο θα κάνει η εργατική τάξη και ο λαός και όχι τα αφεντικά τους, οι εφοπλιστές, οι βιομήχανοι, οι τραπεζίτες.

Τους πονάει η δράση μας στην περιοχή. Οτι ο λαός και η νεολαία παλεύει για κάθε μικρό και μεγάλο πρόβλημα και οι μπροστάρηδες αυτών των αγώνων βρίσκονται στα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ και της "Λαϊκής Συσπείρωσης". Τους φοβίζει η πλατιά συσπείρωση του λαού με το ΚΚΕ μπροστά στις εκλογές του Μαΐου, γιατί βλέπουν την τρίτη θέση τους να "τρίζει". Τρόμαξαν μπροστά στη χτεσινή μεγαλειώδη συγκέντρωση του Κόμματος στο Αγαλμα Βενιζέλου. Είδαν εφιάλτες από τα συνθήματα με τα οποία γέμισε η ΚΝΕ όλα τα σχολεία των Συκεών, ανήμερα της 9ης Μάη, μέρας της Μεγάλης Αντιφασιστικής Νίκης των Λαών.

Γελιούνται αν νομίζουν ότι μπορούν να τα βάλουν με τους κομμουνιστές!

Καλούμε το λαό και τη νεολαία στις Συκιές που ποτίστηκαν με το αίμα τόσων αγωνιστών, να μην αφήσει στους φασίστες τόπο να σταθούν! Να συσπειρωθεί και να παλέψει ενάντια στις σάπιες ιδέες τους. Να στείλει μήνυμα στις επερχόμενες εκλογές και να γκρεμίσει τους φασίστες εγκληματίες από την τρίτη θέση!

Ισχυρό ΚΚΕ παντού για μια μεγάλη νίκη του λαού».


Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»

Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org