Πέμπτη 16 Μάη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
SUPER LEAGUE
Ορίστηκαν τα μπαράζ ΟΦΗ - Πλατανιά

Μετά από τη διευθέτηση της εκκρεμότητας που απέμενε για την επικύρωση της βαθμολογίας της Football League, με την απόρριψη της ένστασης που είχε υποβάλει ο Απόλλων Λάρισας, ξεκίνησε από χτες η αντίστροφη μέτρηση για τους αγώνες μπαράζ με έπαθλο την εναπομείνασα θέση στη Super League, μεταξύ του ΟΦΗ (ως 13ου της Super League) και του Πλατανιά (ως 2ου της Football League). Η αρμόδια Επιτροπή όρισε τις ημερομηνίες και τις έδρες των δύο αγώνων: Ο πρώτος θα διεξαχθεί στις 19 Μάη στα Περιβόλια Χανίων (γηπεδούχος ο Πλατανιάς) και ο επαναληπτικός στις 22 Μάη στο Ηράκλειο (γηπεδούχος ο ΟΦΗ).

ΠΑΟΚ: Βελτιωμένη πρόταση ανανέωσης συνεργασίας κατέθεσε ο ΠΑΟΚ στον Φερνάντο Βαρέλα, προκειμένου να τον κρατήσει στην ομάδα. Οι πρωταθλητές φέρεται να προτείνουν στον παίκτη από το Πράσινο Ακρωτήρι τριετές συμβόλαιο και χρήματα κοντά σε αυτά που ζητούσε η πλευρά του στις συζητήσεις που είχαν προηγηθεί με τους διοικούντες της ΠΑΕ. Σύντομα αναμένονται εξελίξεις.

Λαμία: Ο Μάκης Χάβος θα βρίσκεται και του χρόνου στο «τιμόνι» της Λαμίας, με την ομάδα της Φθιώτιδας να ανακοινώνει επίσημα την επέκταση της συνεργασίας της με τον 49χρονο τεχνικό και για την επόμενη σεζόν.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ