Πέμπτη 4 Απρίλη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητα ΚΟ του ΚΚΕ για τις εκλογές
Στην Αττική

Σήμερα Πέμπτη στις 11.30 π.μ., ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος δήμαρχος Αθήνας, θα πραγματοποιήσει περιοδεία στην Εθνική Λυρική Σκηνή. Στις 7 μ.μ., θα συναντηθεί με τη διοίκηση του συλλόγου ρακοσυλλεκτών «Ο Ερμής».

Αύριο Παρασκευή στις 10.30 π.μ., ο Νίκος Σοφιανός θα επισκεφθεί το 63ο Γυμνάσιο στον Βοτανικό.

Στην Κεντρική Μακεδονία

Αύριο Παρασκευή:

-- Στις 7 μ.μ., στο ΚΑΠΗ της Σίνδου, σε εκδήλωση με θέμα «Το νερό δεν είναι εμπόρευμα αλλά κοινωνικό αγαθό» θα μιλήσουν η Λίνα Χατζηκυριάκου, υποψήφια δήμαρχος Δέλτα, και ο Βασίλης Μπαλτίκας, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας, ερευνητής - υποψήφιος διδάκτορας του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών του ΑΠΘ.

-- Στις 7.30 μ.μ., στο Πολιτιστικό Κέντρο Θέρμης θα μιλήσουν ο Φάνης Καρκατζούνης, υποψήφιος δήμαρχος Θέρμης, και ο Βασίλης Ρέβας, περιφερειακός σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας.

Σε άλλες περιοχές

Σήμερα Πέμπτη:

-- Στις 10 π.μ., ο Δημήτρης Παπατολιδης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης, θα περιοδεύσει στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας μαζί με τον Χρήστο Ποτόλια, υποψήφιο δήμαρχο Καβάλας.

-- Στις 2 μ.μ., στο ΤΕΙ Λάρισας (Κυλικείο) θα μιλήσει ο Κώστας Θεοδωρόπουλος, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ.

Αύριο Παρασκευή:

-- Στις 10 π.μ., ο Δημήτρης Παπατολίδης θα περιοδεύσει στο Δασαρχείο της Δράμας μαζί με τον Γιώργο Μήτρου, υποψήφιο δήμαρχο Δράμας. Στις 12 μ. θα περιοδεύσει στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Δράμας.

-- Στις 6 μ.μ., στο Θόλο του Πανεπιστημίου Βόλου θα μιλήσει ο Θοδωρής Κωτσαντής, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ και Γραμματέας του Συμβουλίου Περιοχής Λάρισας.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ