Παρασκευή 15 Μάρτη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ ΕΡΓΑΤΩΝ - ΟΧΙ ΤΩΝ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ!
Διήμερο δράσης του ΠΑΜΕ στη Θεσσαλονίκη

Σε μαζική συμμετοχή στο διήμερο δράσης που οργανώνει σήμερα Παρασκευή και αύριο Σάββατο, με σύνθημα «έξω η εργοδοσία από τα σωματεία - Σωματεία εργατών όχι των εργοδοτών», καλεί τους εργαζόμενους η Γραμματεία Θεσσαλονίκης του ΠΑΜΕ. Στο πλαίσιο του διημέρου προγραμματίζεται:

Σήμερα Παρασκευή 15 Μάρτη, στις 5 μ.μ., συγκέντρωση στο χώρο του ΕΚΘ. Στις 7 μ.μ., εκδήλωση συζήτηση με θέμα «Συνδικάτα εργατών - όχι των εργοδοτών». Οι τελευταίες εξελίξεις από το συνέδριο.

Αύριο Σάββατο 16 Μάρτη, στις 11 π.μ., ραντεβού στο χώρο του ΕΚΘ απ' όπου θα ξεκινήσει εξόρμηση σωματείων σε κεντρικά σημεία της πόλης για ενημέρωση των εργαζομένων για το συνέδριο της ΓΣΕΕ. Από τις 12.30 μ.μ. - τις 5 μ.μ., θα πραγματοποιηθούν συσκέψεις σωματείων στο χώρο του ΕΚΘ και άλλες πρωτοβουλίες. Στις 5 μ.μ., θα παρουσιαστεί η θεατρική παράσταση «Αλλάζουμε ζωή» από μέλη σωματείων.

Στο χώρο, θα υπάρχει προβολή βίντεο και συνεχής ενημέρωση για τις εξελίξεις από τη μάχη που δίνουν οι ταξικές δυνάμεις στην Καλαμάτα, για να γίνει το συνέδριο της ΓΣΕΕ συνέδριο εργατικής οργάνωσης χωρίς τη συμμετοχή εργοδοτών, διευθυντικών στελεχών και ανύπαρκτων συνδικάτων.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ