Πέμπτη 14 Μάρτη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Προβλήματα από την κακοκαιρία

φωτ. αρχείου

Eurokinissi

φωτ. αρχείου
Σοβαρά προβλήματα προκλήθηκαν από την κακοκαιρία με τις χιονοπτώσεις και τους θυελλώδεις ανέμους. Διακοπές ηλεκτροδότησης, προβλήματα στο οδικό δίκτυο με εγκλωβισμούς οδηγών και πτώσεις δέντρων ήταν το σκηνικό που προκάλεσαν τα ισχυρά καιρικά φαινόμενα.

Ειδικότερα, προβλήματα εντοπίστηκαν στο σημείο «16» της ΕΟ Λαμίας - Καρδίτσας, όπου εξαιτίας της έντονης χιονόπτωσης δίπλωσε νταλίκα, ενώ ίσχυσε απαγορευτικό για όλα τα οχήματα μέχρι να καθαριστεί το οδόστρωμα και να απεγκλωβιστούν δέκα οχήματα που είχαν «κολλήσει» στο σημείο. Χιονοθύελλα σημειώθηκε σε περιοχές του Τυρνάβου. Λόγω των ισχυρών ανέμων που επικράτησαν στην περιοχή της παλιάς Εθνικής οδού Λάρισας - Βόλου τρία δέντρα έπεσαν στο δρόμο ανάμεσα σε Κιλελέρ - Λοφίσκο και Μέλισσα.

Προβλήματα προκλήθηκαν από χτες τα ξημερώματα και στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες, εξαιτίας των ισχυρών ανέμων. Κλειστές ήταν οι γραμμές Πέραμα - Παλούκια Σαλαμίνας, Πάχη Μεγάρων - Φανερωμένη Σαλαμίνας, ενώ από το λιμάνι της Ραφήνας δεν εκτελούνταν τα δρομολόγια των πλοίων για Κυκλάδες και Μαρμάρι. Κλειστή ήταν επίσης η γραμμή Αγ. Μαρίνα - Νέα Στύρα. Σε ισχύ τέθηκε απαγορευτικό απόπλου και στο λιμάνι του Λαυρίου, ενώ κλειστές ήταν ακόμη οι γραμμές Καβάλα - Πρίνος, Καβάλα - Λιμένας Θάσου, Κυλλήνη - Ζάκυνθος και Κυλλήνη - Κεφαλονιά.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ