Σάββατο 9 Μάρτη 2019 - Κυριακή 10 Μάρτη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΙΣΧΥΡΟ ΚΚΕ ΠΑΝΤΟΥ
ΟΓΕ - ΣΩΜΑΤΕΙΑ - ΦΟΡΕΙΣ
Αγωνιστικές παρεμβάσεις σε διάφορες πόλεις

Από τη διαμαρτυρία στη Θεσσαλονίκη
Από τη διαμαρτυρία στη Θεσσαλονίκη
Κινητοποίηση έξω από τα γραφεία της 3ης και 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας στη Θεσσαλονίκη πραγματοποίησαν την Παρασκευή το πρωί Σύλλογοι και Ομάδες Γυναικών - μέλη της ΟΓΕ, τιμώντας αγωνιστικά την 8η Μάρτη. Στο επίκεντρο της κινητοποίησης βρέθηκαν τα οξυμένα προβλήματα στο χώρο της Υγείας και οι γυναίκες πρόβαλαν τις διεκδικήσεις τους για αποκλειστικά δημόσια και δωρεάν Υγεία, με κατάργηση κάθε επιχειρηματικής δράσης.

Στη συγκέντρωση μίλησε η Ηλέκτρα Ραΐζη, μέλος του ΔΣ της ΟΓΕ. Αντιπροσωπεία των Συλλόγων και των Ομάδων Γυναικών συναντήθηκε με τους διοικητές των ΥΠΕ και κατέθεσε το πλαίσιο των αιτημάτων τους, μεταξύ άλλων για αύξηση της χρηματοδότησης στην Υγεία, μαζικούς διορισμούς εργαζομένων, μόνιμη και σταθερή εργασία για όλους, αποκλειστικά δημόσια και δωρεάν Υγεία - Πρόνοια για όλους, χωρίς όρους και προϋποθέσεις.

Ανάλογες κινητοποιήσεις προγραμματίζονταν για το απόγευμα της Παρασκευής και σε άλλες πόλεις, με κεντρική τη συγκέντρωση της ΟΓΕ, σωματείων και φορέων στην Αθήνα, στα Προπύλαια. Λόγω της ώρας που έκλεισε η ύλη της εφημερίδας μας, το ρεπορτάζ από τη συγκέντρωση της Αθήνας, μαζί με ανταποκρίσεις από άλλες πόλεις, θα δημοσιευτεί στο φύλλο της Τετάρτης 13/3.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ