Τετάρτη 6 Φλεβάρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ - ΚΥΠΕΛΛΟ
Δοκιμάζονται τα φαβορί

Με τις εκτός έδρας δοκιμασίες δύο εκ των φαβορί για τον τίτλο ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού, σε Νέα Σμύρνη και Λαμία αντίστοιχα, ανοίγει σήμερα η αυλαία των πρώτων αγώνων για τα προημιτελικά του Κυπέλλου.

Η Λαμία στον απόηχο της πανηγυρικής πρόκρισης επί του Παναθηναϊκού θα υποδεχθεί τον Ολυμπιακό (17.00 Cosmote Sport 1) ευελπιστώντας σε μια ακόμη επιτυχία. Οι Φθιώτες παρά την πρόσφατη ήττα από τον Παναιτωλικό για το πρωτάθλημα δείχνουν να βρίσκονται σε αγωνιστική άνοδο το τελευταίο διάστημα. Από την άλλη με ανεβασμένη ψυχολογία από τις πρόσφατες επιτυχίες στο πρωτάθλημα αν και αναμένεται με αλλαγές στο σύνηθες βασικό σχήμα, ο Ολυμπιακός θέλει να βάλει από σήμερα τις βάσεις πρόκρισης.

Στη Νέα Σμύρνη ο Πανιώνιος έχοντας δύσκολο έργο απέναντι στον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος ΠΑΟΚ (19.00 Cosmote Sport 1) θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα του επιδιώκοντας το αποτέλεσμα που θα του κάνει πιο εύκολη την αποστολή ενόψει της ρεβάνς στην Τούμπα. Από την πλευρά του ο ΠΑΟΚ μετά την ισοπαλία με την ΑΕΚ τεστάρει δυνάμεις και ψυχολογία επιδιώκοντας την επιτυχία πέραν των πρακτικών λόγων και για λόγους ψυχολογίας ενόψει και του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ