Τετάρτη 6 Φλεβάρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΛΟ
Να μείνει σε ρότα πρόκρισης

Να διατηρηθεί σε τροχιά πρόκρισης στην τελική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ ανδρών επιδιώκει ο Ολυμπιακός φιλοξενώντας σήμερα στον Πειραιά την κροατική Γιουγκ για την 8η αγωνιστική του 2ου προκριματικού ομίλου. Κόντρα στην πρωτοπόρο και αήττητη ομάδα του ομίλου οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν τη νίκη προκειμένου να μη μείνουν εκτός των θέσεων πρόκρισης ενώ θα τους φέρει πιο κοντά στην κορυφή. Σκοπός των Πειραιωτών είναι στη δεύτερη συνεχόμενη κόντρα με την ισχυρή αντίπαλο να δείξουν ένα σαφώς καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο απ' ό,τι την προηγούμενη αγωνιστική, όπου υπέστησαν την ήττα στο Ντουμπρόβνικ (10-6). Η παραμονή της ομάδας στο κυνήγι μιας θέσης πρόκρισης είναι ο στόχος που έθεσε για σήμερα ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Θοδωρής Βλάχος, μιλώντας για το παιχνίδι. Για τον ίδιο, πέραν των πρακτικών λόγων για τη νίκη για τους παίκτες του κίνητρα αποτελούν και το γόητρο και ο ...πληγωμένος εγωισμός μετά την ήττα στην Κροατία. Ο Ελληνας κόουτς εμφανίστηκε αισιόδοξος για την παρουσία των παικτών του επισημαίνοντας πως θα πρέπει να δείξουν πάθος και συγκέντρωση καθ' όλη τη διάρκεια του ματς και να αποφύγουν τις διακυμάνσεις στην απόδοσή τους. Στον Ολυμπιακό δεν υπάρχουν προβλήματα απουσιών, με τον Θοδωρή Βλάχο να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του.

  • Για τον ίδιο όμιλο σήμερα θα γίνουν τα παιχνίδια: (20.00) Ανόβερο - Σπαντάου, (21.30) Γιαντράν Σπλιτ - Σπορτ Μάνατζμεντ.
  • Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: Γιουγκ 21, Σπορτ Μάνατζμεντ 16, Ολυμπιακός 11, Ζολνόκι 9, Μλάντοστ 8, Σπαντάου 7, Γιαντράν 3, Ανόβερο 3.

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ