Τετάρτη 30 Γενάρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
ΠΑΜΕ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΜΜΕ
Καταγγέλλει τις σχεδιαζόμενες απολύσεις στο «OPEN»

Τις σχεδιαζόμενες απολύσεις στον τηλεοπτικό σταθμό «OPEN» καταγγέλλει το ΠΑΜΕ Τύπου και ΜΜΕ και καλεί τους εργαζόμενους του κλάδου να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους, να μην αποδεχτούν καμία απόλυση στον κλάδο.

Οπως σημειώνει σε ανακοίνωσή του, «οι εργαζόμενοι του "OPEN" βρίσκονται στο στόχαστρο της εργοδοσίας. Ηδη πολλοί έχουν ενημερωθεί ότι στο τέλος του μήνα δεν θα ανανεωθούν οι συμβάσεις τους, άρα πρόκειται να απολυθούν. Αφού δούλεψαν σε εξοντωτικούς ρυθμούς για να στήσουν το κανάλι σε χρόνο - ρεκόρ, ενώ συνεχίζουν να εργάζονται εντατικά για το πρόγραμμα του καναλιού, τώρα κάποιοι θεωρούνται περιττοί και αναλώσιμοι. Αυτό σημαίνει λιγότεροι εργαζόμενοι για την ίδια δουλειά, επομένως ακόμη πιο εξοντωτικοί ρυθμοί για τους υπόλοιπους».

Το ΠΑΜΕ καλεί τους εργαζόμενους στον τηλεοπτικό σταθμό «να πάρουν την υπόθεση στα χέρια τους, να μην επιτρέψουν να απολυθεί κανένας συνάδελφος, με κανένα πρόσχημα, υπερασπίζοντας ταυτόχρονα τις θέσεις εργασίας όλων των εργαζομένων» και, σε αυτό το πλαίσιο, να προχωρήσουν σε Γενική Συνέλευση και σε αγωνιστικές μορφές δράσης για να αποκρουστεί η εργοδοτική επίθεση.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ