Πέμπτη 25 Οχτώβρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Πιο δυνατό ΚΚΕ για τη λαϊκή αντεπίθεση απέναντι στα δύσκολα που είναι μπροστά
  • Σε συγκέντρωση - σύσκεψη των Οργανώσεων Αχαΐας του ΚΚΕ και της ΚΝΕ μίλησε χτες ο Δ. Κουτσούμπας, κατά τη διάρκεια επίσκεψής του στην Πάτρα
  • Μήνυμα συμπόρευσης με το ΚΚΕ δόθηκε στη χτεσινή συγκέντρωση
  • ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ σφάζονται στην ποδιά των μονοπωλιακών ομίλων. Η διαπάλη τους είναι για το ποιος θα αποσπάσει περισσότερα εύσημα από το κεφάλαιο και τις αγορές, από τους διάφορους παράγοντες των ιμπεριαλιστικών οργανισμών, ενώ αποδέχονται να αναλαμβάνει η χώρα τον επικίνδυνο ρόλο του σημαιοφόρου στα σχέδια ΗΠΑ - ΝΑΤΟ.
  • Το κάλεσμα του ΚΚΕ αφορά τη μεγάλη λαϊκή πλειοψηφία. Απευθυνόμαστε σε όλους εκείνους που, παρά τις επιμέρους διαφωνίες τους, κατανοούν ότι η μαχητική στάση του ΚΚΕ ήταν πραγματική ασπίδα προστασίας. Οτι τα πράγματα θα ήταν χειρότερα χωρίς το ΚΚΕ. Σήμερα πρέπει να δράσουν, να βγουν στο προσκήνιο μαζί με το ΚΚΕ, για να αλλάξει πραγματικά ο συσχετισμός δυνάμεων.
  • Οι αλλαγές που έχει ανάγκη ο λαός θα προέλθουν από τα κάτω. Με τη συμπόρευση με το ΚΚΕ και την ισχυροποίησή του παντού. Στις ερχόμενες βουλευτικές εκλογές και στις ευρωεκλογές. Στα πρωτοβάθμια σωματεία, στις Ομοσπονδίες, στα Εργατικά Κέντρα, σε όλες τις λαϊκές οργανώσεις. Την ισχυροποίηση στους δήμους και στην Περιφέρεια. Με τη νικηφόρα επανεκλογή στην Πάτρα του Κώστα Πελετίδη, της «Λαϊκής Συσπείρωσης».

ΣΕΛ.  6   -   9

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ