Σελ. /32
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Κυριακή 22 Γενάρη 2012 - αριθ. φύλλου: 11164

ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΚΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ
Για την επικίνδυνη κατάσταση από τις περικοπές στην Υγεία - Πρόνοια

ΣΕΛ.  8  -  9
ΚΑΛΕΣΜΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΩΝ - ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ - ΣΥΝΔΙΚΑΤΩΝ
Κλιμάκωση του αγώνα με νέα απεργία στις αρχές Φλεβάρη

ΣΕΛ.  2

Κάστρα αγώνα οι τόποι δουλειάς κόντρα στην κατάργηση των Συμβάσεων

Ξεσηκωθείτε! Καπιταλιστές - ΓΣΕΕ καταργούν όλες τις Συλλογικές Συμβάσεις, σύμφωνα με έγγραφο του διαλόγου σφαγής των εργατών. Η ΓΣΕΕ «πιάστηκε στα πράσα» για μια ακόμη φορά ως σύμμαχος των εργοδοτών και της κυβέρνησης

  • Την κατάργηση όλων των συλλογικών συμβάσεων μέσα από το διάλογο-καρμανιόλα μεγαλοεργοδοτών - πλειοψηφίας ΓΣΕΕ για τα εργασιακά δικαιώματα που έχουν απομείνει, αποκάλυψε προχτές το ΠΑΜΕ. Στόχος η επιβολή των ατομικών συμβάσεων από μηδενική βάση που δημιουργεί συνθήκες απόλυτης εξαθλίωσης των εργατών.
  • Σύσσωμη και ενιαία η εργατική τάξη να στείλει το ένα και μοναδικό μήνυμα που αξίζει στην ηγεσία του ΣΕΒ: Θα κάνουμε τους χώρους δουλειάς κόλαση για τους καπιταλιστές, υπερασπιζόμενοι τις Συμβάσεις και όλα τα δικαιώματά μας.
  • Τώρα κλιμάκωση του αγώνα, απεγκλωβισμός από τη ΓΣΕΕ, αλλαγή συσχετισμού δυνάμεων παντού, στα συνδικάτα, στο πολιτικό επίπεδο. Τιμωρήστε σκληρά ΠΑΣΟΚ - ΝΔ - ΛΑ.Ο.Σ., όλα τα κόμματα του ευρωμονόδρομου. Συστράτευση με το ΠΑΜΕ, συμπόρευση με το ΚΚΕ.

ΣΕΛ.  3

ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΑΣΥ
Αύριο Δευτέρα ξεκινούν κινητοποιήσεις οι φτωχοί αγρότες

Από 23 Γενάρη η μικρομεσαία αγροτιά κλιμακώνει την πάλη της με πολύμορφες αγωνιστικές κινητοποιήσεις σε όλη τη χώρα. Κάλεσμα μαζικής συμμετοχής στις πολύμορφες αγωνιστικές κινητοποιήσεις απευθύνει η ΠΑΣΥ σε όλους τους φτωχομεσαίους αγροτοκτηνοτρόφους.


ΣΕΛ.  12  -  13

Συνέντευξη Τύπου της Αλέκας Παπαρήγα

Η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα και ο Γιάννης Γκιόκας, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ και βουλευτής του ΚΚΕ, θα παραχωρήσουν συνέντευξη Τύπου με θέμα τις θέσεις του ΚΚΕ σχετικά με το νομοσχέδιο για την αποποινικοποίηση των ναρκωτικών, την Τρίτη 24/1 στις 12:30 μ.μ., στην έδρα της ΚΕ του Κόμματος στον Περισσό.



ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ «ΚΩΔΙΚΑΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ»
Ξεσηκωμός είναι επικίνδυνο

ΣΕΛ.  6
ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
Ολοκληρωτική αντιλαϊκή επίθεση

ΣΕΛ.  7
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΜΕ
Η στάση των άλλων στον αγώνα των χαλυβουργών

ΣΕΛ.  15
Οι γυναίκες των χαλυβουργών στον αγώνα

ΣΕΛ.  16
ΚΚ ΙΝΔΙΑΣ (Μαρξιστικό)
Μιλά στο «Ρ» ο Σ. Γετσούρι, μέλος του ΠΓ

ΣΕΛ.  27
ΕΒΕ
Δράση κατά της φοροληστείας

ΣΕΛ.  18
Ενταση δράσης ενάντια στα χαράτσια

ΣΕΛ.  14
ΜΑΓΝΗΣΙΑ
Εσπασαν την τρομοκρατία

ΣΕΛ.  17

Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ