Πέμπτη 8 Δεκέμβρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ
Συγκεντρώσεις σε Αθήνα - Θεσσαλονίκη - Κρήτη

Με τρεις κεντρικές συγκεντρώσεις σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Κρήτη απαντούν οι χιλιάδες συνταξιούχοι της χώρας στη σφοδρή επίθεση στα δικαιώματά τους. Συγκεκριμένα συγκεντρώσεις θα γίνουν:

Στην Αθήνα, στις 15 Δεκέμβρη, στις 11 το πρωί στην πλατεία Κλαυθμώνος, όπου θα συμμετάσχουν συνταξιούχοι και από τη Νότια, την Κεντρική και τη Νησιωτική Ελλάδα. Θα γίνει πορεία στο Μέγαρο Μαξίμου.

Στη Θεσσαλονίκη, στις 13 Δεκέμβρη, στις 11 το πρωί στο Εργατικό Κέντρο, όπου θα συμμετάσχουν συνταξιούχοι από Μακεδονία, Θράκη και Θεσσαλία.

Στο Ρέθυμνο, στις 14 Δεκέμβρη, στις 11 το πρωί στο Εργατικό Κέντρο.

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας των κινητοποιήσεων οι Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις ΙΚΑ, ΕΛΤΑ, ΔΗΜΟΣΙΟΥ, ΟΣΕ, ΟΑΕΕ, ΠΕΣ-ΝΑΤ και ΟΤΑ θα πραγματοποιήσουν συνέντευξη Τύπου τη Δευτέρα 12 Δεκέμβρη, στις 11 το πρωί στην αίθουσα της Ομοσπονδίας ΟΑΕΕ (Σωκράτους 23, 4ος όροφος).

  • Συγκέντρωση, αύριο Παρασκευή, στις 10 το πρωί στην αίθουσα του Συνδικάτου Οικοδόμων (Σαράντα Εκκλησιών και Θεοφράστου) διοργανώνει ο Σύνδεσμος Συνταξιούχων ΙΚΑ Περιστερίου - Κολωνού για την οργάνωση της δράσης των συνταξιούχων.

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ