Πέμπτη 8 Δεκέμβρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΕΡΓΩΝ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ
Δράση για άμεσα μέτρα προστασίας και ανακούφισης

Βήμα οργάνωσης συντονισμού και αγωνιστικής δράσης κάνουν άνεργοι εμποροϋπάλληλοι που την προηγούμενη Κυριακή σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Συλλόγου Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας έστησαν Επιτροπή Ανέργων και καλούν σε συσπείρωση όλους τους ανέργους του κλάδου.

Η Επιτροπή αποφάσισε και ένα πρώτο πρόγραμμα δράσης και παρεμβάσεων και συγκεκριμένα σήμερα στις 10 το πρωί θα γίνει παρέμβαση στα γραφεία του ΟΑΕΔ (Πειραιώς 52) για να διεκδικήσουν έκτακτο επίδομα και το επίδομα ανεργίας για όλο το χρονικό διάστημα της ανεργίας.

Τη Δευτέρα, 12 Δεκέμβρη στις 10 το πρωί θα γίνει παρέμβαση στο υπουργείο Μεταφορών (στάση Μετρό Εθνική Αμυνα, Αναστάσεως 2 και Τσιγάντε) για να διεκδικήσουν δωρεάν μετακίνηση για τους ανέργους σε όλα τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς. Τέλος, αποφάσισαν τη συμμετοχή τους στο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ την Τρίτη, 20 Δεκέμβρη για τους ανέργους στις 6 το απόγευμα στην Ομόνοια. Η δράση της Επιτροπής θα συνεχιστεί με παρεμβάσεις σε ΙΚΑ, στη ΔΕΗ για τα χαράτσια, σε Τράπεζες, στο υπουργείο Εργασίας και όπου χρειαστεί για να διεκδικηθούν και να γίνουν πράξη άμεσα μέτρα προστασίας και ανακούφισης των ανέργων.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ