Πέμπτη 8 Δεκέμβρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Αμείωτη συμπαράσταση

Από όλη τη χώρα φτάνει στις πύλες του εργοστασίου ποικιλόμορφα η συμπαράσταση και αλληλεγγύη στους χαλυβουργούς.

Συναυλία αλληλεγγύης στον αγώνα των χαλυβουργών, με κεντρικό σύνθημα «είστε οι ταξικοί πατέρες μας και είμαστε στο πλευρό σας», διοργανώνουν μεθαύριο Σάββατο 10 Δεκέμβρη, στις 7 μ.μ., στην πλατεία Ευόσμου, το Συντονιστικό Αγώνα Σχολείων Θεσσαλονίκης και το Συντονιστικό Νυχτερινών σχολείων Θεσσαλονίκης.

Το Εργατικό Κέντρο Νάουσας σημειώνει πως «στη Νάουσα γνωρίζουμε πολύ καλά τι σημαίνει να βγαίνεις στην ανεργία, γνωρίζουμε πολύ καλά τι σημαίνει συμπαράσταση και αλληλεγγύη». Καλεί τα σωματεία να στηρίξουν και οικονομικά το μεγαλειώδη αγώνα των χαλυβουργών και να συμμετέχουν μαζικά στην αποστολή αλληλεγγύης εργαζομένων που θα ξεκινήσει το Σάββατο 10 Δεκέμβρη, στις 6 το πρωί από την παλιά πύλη του Πάρκου της Νάουσας για να μεταβεί στην Ελευσίνα.

Επίσης, ο Σύλλογος Γονέων 3ου δημοτικού σχολείου Αγίας Παρασκευής συγκεντρώνει τρόφιμα στο σχολείο, ενώ η Ενωση Συλλόγων Γονέων σχολείων Αγίας Παρασκευής προσφέρει στον αγώνα των απεργών 150 ευρώ.

Οι δυνάμεις του Μετώπου Αγώνα Σπουδαστών στο Ιονίο Πανεπιστήμιο συγκέντρωσαν και προσφέρουν 370 ευρώ.

Αλληλεγγύη από Γερμανία

Το Κλαδικό Συνδικάτο Τύπου και Χάρτου Φρανκφούρτης εκφράζει την αλληλεγγύη του στον ηρωικό αγώνα των απεργών της «Ελληνικής Χαλυβουργίας», ενώ ομόφωνα αποφασίστηκε να σταλεί οικονομική ενίσχυση 500 ευρώ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ