Τετάρτη 13 Ιούλη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΚΑΡ. ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ
Προσκλητήριο για μπίζνες

Την εκτίμηση ότι οι συνομιλίες που είχε με την πολιτειακή και την πολιτική ηγεσία του Ισραήλ «επιβεβαίωσαν την ουσιαστική πρόοδο που έχει συντελεστεί στις διμερείς σχέσεις και ανέδειξαν τη βούληση της Ελλάδας και του Ισραήλ να προχωρήσουν αποτελεσματικά και με σύντονες προσπάθειες στην περαιτέρω συνεργασία, σε όλους τους τομείς αμοιβαίου ενδιαφέροντος», εξέφρασε ο Καρ. Παπούλιας, ολοκληρώνοντας την επίσκεψή του στο Ισραήλ.

Μιλώντας χτες στο Ελληνο-ισραηλινό επιχειρηματικό φόρουμ, ο Πρόεδρος Δημοκρατίας ανέδειξε τις ευκαιρίες προσέλκυσης επενδυτικού ενδιαφέροντος που υπάρχουν στη χώρα μας, αναφερόμενος συγκεκριμένα στους κλάδους των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, των έργων υποδομής, της γεωργίας, της έρευνας και της τεχνολογίας. Ομως «πρωτεύουσα θέση», όπως είπε, κατέχει ο τουρισμός, εκτιμώντας ότι περίπου 400.000 Ισραηλινοί θα επισκεφθούν αυτό το καλοκαίρι την Ελλάδα για διακοπές.

Ολοκληρώνοντας την επίσκεψή του στην περιοχή, ο Καρ. Παπούλιας είχε συνάντηση χτες στη Ραμάλα με τον ηγέτη της Παλαιστινιακής Αρχής Μαχμούντ Αμπάς.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ