Τρίτη 20 Οχτώβρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Συγκεντρώσεις για τις μετεκλογικές εξελίξεις

Πλατιά συζήτηση με τους εργαζόμενους και τα άλλα λαϊκά στρώματα για τις θέσεις του ΚΚΕ

Πλατιά συζήτηση με τους ανθρώπους του μόχθου, για το αποτέλεσμα των πρόσφατων εκλογών, τις μετεκλογικές εξελίξεις και τις θέσεις του ΚΚΕ, ανοίγουν οι Κομματικές Οργανώσεις σε όλη τη χώρα. Ανάμεσα σε άλλες, τις επόμενες μέρες προγραμματίζονται οι παρακάτω συγκεντρώσεις:

Σήμερα Τρίτη 20/10

-- Η Αχτίδα Χρηματοπιστωτικού της ΚΟΑ, στα γραφεία του ΣΥΤΕ (Σίνα 16), στις 6 μ.μ., με ομιλητή τον Πέτρο Αλέπη, μέλος του Γραφείου της ΕΠ της ΚΟΑ.

-- Συγκέντρωση εργαζομένων στην εταιρεία «ΔΡΑΚΟΥΛΑΚΗΣ» στις 11 π.μ. και συγκέντρωση εργαζομένων στην εταιρεία «ΧΕΡΟΥΒΕΙΜ» στις 12.30 το μεσημέρι, με ομιλητή τον Νίκο Παπακωνσταντίνου, βουλευτή.

-- Στη Θεσσαλονίκη, περιοχή Χαριλάου στις 8.30 μ.μ., στο κέντρο «Ελαιώνες», με ομιλητή τον Θανάση Βαρδαλή, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στην Τριανδρία Θεσσαλονίκης, στις 7 μ.μ., με ομιλήτρια την Θεανώ Καπέτη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Συγκέντρωση εργατοϋπαλλήλων, στο Εργατικό Κέντρο Τρικάλων, στις 7 μ.μ.

-- Στη Μεγαλόπολη, στην τΤαβέρνα «Ο Γρύλος», στις 8 μ.μ., με ομιλητή τον Δ. Τζαβάρα, μέλος της ΚΕ.

Αύριο Τετάρτη 21/10

-- Η Αχτιδική Επιτροπή Α' Αθήνας, στην αίθουσα εκδηλώσεων της ΚΟΑ (Θεμιστοκλέους και Πανεπιστημίου), στις 7 μ.μ. με ομιλητή τον Γιώργο Σκιαδιώτη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στο Περιστέρι σύσκεψη στο ΚΑΠΗ Αγίας Τριάδας, στις 7 μ.μ., με ομιλητή τον Θέμη Γκιώνη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Συγκέντρωση στην εταιρεία μετάλλου ΚΑΟΥΣΗΣ, στις 11.30 π.μ., με ομιλητή τον Γιώργο Πέρρο, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στη Γλυφάδα σύσκεψη στις 7 μ.μ., στα γραφεία της ΠΕΑΕΑ, με ομιλητή τον Βασίλη Δημόπουλο, μέλος του γραφείου της ΕΠ της ΚΟΑ.

-- Στο Ιλιο, σύσκεψη στις 7 μ.μ., στο Πολιτιστικό Κέντρο Αγίου Φανουρίου, με ομιλητή τον Γιάννη Τασιούλα, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στο Χαϊδάρι, σύσκεψη στις 7.30 μ.μ., στο Α' ΚΑΠΗ, με ομιλητή τον Σπύρο Χαλβατζή, βουλευτή.

-- Στο Μοσχάτο, σύσκεψη στις 7 μ.μ., στα γραφεία της ΚΟΒ Μοσχάτου (Κοραή 51, ισόγειο), με ομιλητή τον Τάσο Κεσόπουλο, μέλος της ΕΠ.

-- Στην Καισαριανή, σύσκεψη στις 7 μ.μ., στα γραφεία της ΚΟΒ Καισαριανής (στην Οδό Εθνικής Αντιστάσεως), με ομιλητή τον Γιώργο Κρητικό, μέλος της ΕΠ.

-- Στο Βύρωνα, σύσκεψη στις 7.30, στα γραφεία της ΚΟΒ Βύρωνα στην οδό Αϊδινίου, με ομιλητή τον Γιώργο Θυμιανό, στέλεχος του Κόμματος.

-- Στο Ε' Διαμέρισμα Πειραιά, στις 7 μ.μ., στην αίθουσα συνεδριάσεων του Ε΄ Διαμερίσματος (Καλλέργη 142), θα μιλήσει η Διαμάντω Μανωλάκου, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής στην Α' Πειραιά.

-- Στο Β' Διαμέρισμα Πειραιά, στις 7 μ.μ., στα γραφεία της ΚΟΠ (Καραϊσκου 119), θα μιλήσει η Χριστίνα Παναγιωτακοπούλου, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στη Δραπετσώνα, στις 6.30 μ.μ., στα γραφεία της ΚΟΒ, θα μιλήσει η Βέρα Νικολαΐδου, βουλευτής του ΚΚΕ στη Β΄ Πειραιά.

-- Στα Γιαννιτσά, στην αίθουσα του πνευματικού κέντρου, στις 7 μ.μ., με ομιλητή τον Νίκο Χριστάνη, μέλος της ΚΕ.

-- Στο Κιλκίς, στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου, στις 7 μ.μ., με ομιλητή τον Φίλιππο Γεωργουδάκη, μέλος της ΚΕ.

-- Στο Αίγιο, στο Εργατικό Κέντρο, στις 7 μ.μ., με ομιλητή τον Ν. Κουτουμάνο, γραμματέα της ΝΕ Αχαΐας του Κόμματος.

-- Στο Μεσολόγγι, στο εργοστάσιο Νικολογιάννη στις 10.30 π.μ. και στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου στις 12 μ. θα περιοδεύσει ο βουλευτής του ΚΚΕ Νίκος Μωραΐτης.

-- Στη Ζαχάρω, στις 7 μ.μ., με ομιλητή τον Χρήστο Γιάνναρο, γραμματέα της ΝΕ Ηλείας του ΚΚΕ.

-- Στο Αργοστόλι, στο Εργατικό Κέντρο, στις 7.30 μ.μ., με ομιλητή τον Δ. Κλαδή, μέλος του γραφείου της ΕΠ Πελοποννήσου του ΚΚΕ.

-- Στην Πτολεμαΐδα, στις 7 μ.μ., στην αίθουσα του Εμπορικού και Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου, με ομιλητή τον Γιάννη Χώτο, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στη Φλώρινα, στις 7.30 μ.μ., στην αίθουσα του ξενοδοχείου «Αντιγόνη», με ομιλητή τον Αντώνη Τσάκωνα, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ