Τρίτη 9 Φλεβάρη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Ερωτήματα από το Μέγαρο Μαξίμου

Βγήκε χτες το πρωί στις δέκα και κάτι ο Ν. Κακαουνάκης στο "Φλας" και παρότρυνε τους δημοσιογράφους να κάνουν - γιατί "σ' αυτόν δε βγαίνει" - στο Β. Μπούτα, μέλος της Πανθεσσαλικής Επιτροπής και βουλευτή του ΚΚΕ, την εξής ερώτηση: "Αν δεν είμαστε στην Ευρωπαϊκή Ενωση θα πουλούσε το βαμβάκι μόνο 78 δραχμές το κιλό. Τότε γιατί οι αγρότες αγωνίζονται να φύγουμε απ' την Ευρωπαϊκή Ενωση;".

Χτες πάλι κατά τις 12.30 μιλούσε στο "Σκάι" ο Γ. Παττάκης, μέλος της Πανθεσσαλικής Επιτροπής. Και ο Δ. Βερύκιος τα είπε χύμα: "Εκεί στον πρωινό καφέ στου Μαξίμου αποφασίστηκε να διοχετεύσουν ώστε να τίθεται στα στελέχη του ΚΚΕ που παίρνουν μέρος στις αγροτικές κινητοποιήσεις το ερώτημα...". και άρχισε να λέει το ερώτημα που είχε θέσει δυο ώρες πριν από το "Φλας" ο Κακαουνάκης.

Βέβαια, ο Γ. Παττάκης έβαλε τα πράγματα στη θέση τους αλλά έμαθε κι ο κόσμος πώς γεννιούνται οι μεγάλες απορίες στον Κακαουνάκη.

ΥΓ: Η στήλη είχε προκαλέσει και παλιότερα το Ν. Κακαουνάκη να του πληρώσουμε τα έξοδα για να πάει στα μπλόκα των αγροτών και να τους "βγάλει στον αέρα", αλλά που τέτοιο κότσι...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ