Τετάρτη 5 Σεπτέμβρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
SUPER LEAGUE
Aισιόδοξος και έτοιμος δηλώνει ο Μακέντα

Την αισιοδοξία του ότι τόσο η νέα του ομάδα όσο και ο ίδιος θα επιστρέψουν στην κορυφή εξέφρασε το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού, Φεντερίκο Μακέντα, που χτες παρουσιάστηκε επίσημα από τους «πράσινους». Ο Ιταλός επιθετικός δήλωσε ικανοποιημένος από το αίσιο τέλος των συζητήσεων με τον Παναθηναϊκό και την πραγματοποίηση της μεταγραφής, αλλά και έτοιμος να ενισχύσει άμεσα την επιθετική γραμμή του «τριφυλλιού». Διευκρίνισε δε ότι όλο το καλοκαίρι έχει προπονηθεί κατάλληλα και εξέφρασε την ελπίδα ότι θα μπορέσει να δώσει το «παρών» στην πρώτη υποχρέωση του Παναθηναϊκού μετά τη διακοπή λόγω Εθνικών ομάδων, με αντίπαλο την ΑΕΛ εκτός έδρας.

ΑΕΚ: Ευχάριστα ήταν στην ΑΕΚ τα νέα για τον τραυματισμό του Μιχάλη Μπακάκη στον πρόσφατο αγώνα της ομάδας με τον Αστέρα στην Τρίπολη. Τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων ήταν καλύτερα απ' ό,τι περίμεναν στην «Ενωση», αφού έδειξαν ελαφρά διάταση στον τετρακέφαλο και όχι κάκωση, όπως είχε εκτιμηθεί αρχικά. Ετσι ο διεθνής αμυντικός αναμένεται να είναι έτοιμος μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Συνεχίζεται το πήγαινε - έλα στο ρόστερ του Ολυμπιακού. Μετά την άφιξη στους «ερυθρόλευκους» των Τουρέ, Νάουελ και Σα, τη σκυτάλη πήραν οι αποχωρήσεις, καθώς χτες, μετά και από σχετική ανακοίνωση της ΕΠΟ, επισημοποιήθηκαν οι αποχωρήσεις με τη μορφή «ελευθέρας» των Ταχτσίδη, Ανσαριφάρντ, Χατζισαφί, Μάρτινς, αλλά και των νεαρών Σκαφίδα και Καρατάσου, που επίσης έμειναν ελεύθεροι. Οι δύο πρώτοι θα συνεχίσουν την καριέρα τους στην αγγλική Νότιγχαμ Φόρεστ.

ΛΑΜΙΑ: Το «μάρμαρο» για το άσχημο ξεκίνημα της ομάδας στο πρωτάθλημα, με δύο ήττες σε ισάριθμους αγώνες, πλήρωσε ο τεχνικός της Λαμίας Μπάμπης Τεννές, που από χτες αποτελεί παρελθόν από την ομάδα της Φθιώτιδας, η οποία έλυσε τη συνεργασία της με τον Ελληνα τεχνικό. Την ίδια ώρα, η ομάδα φέρεται να βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του Χακίμ Μαστούρ. Ο 20χρονος Μαροκινός, που πριν από λίγα χρόνια θεωρούνταν από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Ευρώπης, έμεινε ελεύθερος από τη Μίλαν.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Οι τελευταίες «πινελιές» στα ρόστερ(2020-10-07 00:00:00.0)
Επιστροφή στη δράση για τον Ολυμπιακό(2020-07-29 00:00:00.0)
Ηρθε ο Εμποκανί για Ολυμπιακό(2017-06-20 00:00:00.0)
«Κιτρινόμαυρο» μεταγραφικό μπαράζ(2016-06-29 00:00:00.0)
Στα... πράσινα ο «Σάρας»(2007-09-26 00:00:00.0)
«Τεστ» για δυο(2004-01-03 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ