Τετάρτη 5 Σεπτέμβρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
CHAMPIONS LEAGUE
Χωρίς Σάμαρη και Λουιζάο η Μπενφίκα

Εκτός της ευρωπαϊκής λίστας της Μπενφίκα, αντιπάλου της ΑΕΚ στον όμιλο του Champions League, έμεινε ο Ανδρέας Σάμαρης, και πλέον το μέλλον του Ελληνα ποδοσφαιριστή στην πορτογαλική ομάδα είναι αβέβαιο. Ο Σάμαρης δεν υπολογίζεται από τον τεχνικό της ομάδας και μάλιστα οι «αετοί» είχαν προσπαθήσει να τον παραχωρήσουν δανεικό σε άλλη ομάδα τον Αύγουστο, χωρίς όμως να τα καταφέρουν. Την ίδια τύχη με τον Ελληνα διεθνή είχε και ο Λουιζάο, ο οποίος επίσης «κόπηκε» από την ευρωπαϊκή λίστα. Αντίθετα, σ' αυτή συμπεριλαμβάνεται ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος, που μάλιστα κατέχει τη θέση του βασικού γκολκίπερ της πορτογαλικής ομάδας, έχοντας πραγματοποιήσει εντυπωσιακό ξεκίνημα.

Αναλυτικά η λίστα της Μπενφίκα

Τερματοφύλακες: Σβίλαρ, Μπρούνο Βαρέλα, Βλαχοδήμος. Αμυντικοί: Αντρέ Αλμέιδα, Κορσιά, Ρούμπεν Ντίας, Κόντι, Λέμα, Ζαρντέλ, Γιούρι Ριμπέιρο, Γκριμάλδο. Μέσοι: Φέισα, Γκαμπριέλ, Αλφα Σεμέδο, Κροβίνοβιτς, Πίζι, Ζέντσον. Επιθετικοί: Ζόνας, Φερέιρα, Καστίγιο, Σεφέροβιτς.

Με Λάμπρου η λίστα του Αγιαξ

Ελληνικό «χρώμα» έχει και η λίστα άλλου ενός αντιπάλου της ΑΕΚ στο Champions League, του Αγιαξ. Ο τεχνικός του «Αίαντα», Ερικ Τεν Χαχ, ανακοίνωσε την 25άδα, στην οποία περιλαμβάνεται και το όνομα του Κώστα Λάμπρου ως τρίτη επιλογή τερματοφύλακα.

Αναλυτικά η λίστα του Αγιαξ

Τερματοφύλακες: Ονανά, Κοτάρσκι, Λάμπρου, Φαν Μπλάντερεν. Αμυντικοί: Κρίστενσεν, Φέλτμαν, Ντε Λιχτ, Βέμπερ, Μπλιντ, Σούουρς, Ορεχουέλα, Ταλιαφίκο, Μπέικερ, Μπάκμπουρντ, Μπότμαν. Μέσοι: Φαν ντε Μπικ, Σινκγκράβεν, Μαζραουί, Σένε, Λαμπιάντ, Εϊτίνγκ, Ζιγιέκ, Ντε Γιονγκ, Ντε Βιτ, Ματουσίουα, Λανγκ, Εκέλενκαμπ, Γκράβενμπερχ.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ