Τρίτη 17 Ιούλη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΜΙΚΡΕΣ - ΜΙΚΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΠΕΙΡΑ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ στο κέντρο της Αθήνας εξαρθρώθηκε από την Αστυνομία. Οπως γνωστοποιήθηκε, πραγματοποιήθηκαν 28 συλλήψεις και 11 ταυτοποιήσεις. Η συμμορία είχε κάνει πάνω 800 αγοραπωλησίες ναρκωτικών, ενώ κατασχέθηκαν 30 αυτοσχέδιες συσκευασίες ηρωίνης και 40 κινητά τηλέφωνα. Σε βάρος των εμπλεκόμενων σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για σύσταση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση και για παραβάσεις του νόμου για τις εξαρτησιογόνες ουσίες και τη νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες. Οπως προέκυψε, τα μέλη της σπείρας, κατανεμημένα σε δύο υποομάδες, δρούσαν τουλάχιστον από τις αρχές του χρόνου, προμηθεύοντας συστηματικά με ναρκωτικές ουσίες όλο το 24ωρο περίπου 350 με 400 τοξικομανείς τη μέρα.

ΣΕΙΣΜΙΚΗ ΔΟΝΗΣΗ μεγέθους 2,5 Ρίχτερ σημειώθηκε στην Αθήνα το βράδυ της Κυριακής, η οποία έγινε αισθητή κυρίως στα βόρεια προάστια, λόγω του μικρού εστιακού βάθους. Ο σεισμός σημειώθηκε, σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο, στις 22.53 και είχε επίκεντρο τη Μεταμόρφωση, ενώ το εστιακό του βάθος ήταν στα πέντε χλμ.

15ΧΡΟΝΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΠΑ έχασε το Σάββατο τη ζωή του από την προπέλα ταχύπλοου σκάφους, στο οποίο χειριστής ήταν ο 54χρονος πατέρας του, ο οποίος είχε νοικιάσει το σκάφος, ενώ σε αυτό επέβαιναν ακόμη άλλα δύο παιδιά της οικογένειας. Το τραγικό γεγονός συνέβη νότια των Παξών, σε θαλάσσια περιοχή κοντά στους Αντίπαξους, όταν για άγνωστο λόγο ο ανήλικος βρέθηκε στη θάλασσα.

8 ΠΝΙΓΜΟΙ ΛΟΥΟΜΕΝΩΝ, όλοι εκ των οποίων ήταν ηλικιωμένοι, σημειώθηκαν τις τελευταίες τρεις μέρες σε διάφορες περιοχές της χώρας.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ