Τετάρτη 27 Ιούνη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
ΣΩΜΑΤΕΙΑ - ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΕΣ
Πληθαίνουν τα αιτήματα αποπομπής του εργοδότη «συνδικαλιστή»

Πληθαίνουν οι συνδικαλιστικές οργανώσεις που με ανακοινώσεις τους ζητούν την αποπομπή του εργοδότη «συνδικαλιστή» Δ. Καραγεωργόπουλου από τα όργανα του συνδικαλιστικού κινήματος στα οποία συμμετέχει. Με δεδομένη την ιδιότητα του προαναφερόμενου «συνδικαλιστή», που είναι παράλληλα πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ανώνυμης εταιρείας «Πήγασος Φορτούνα Γκέιμινγκ», καθώς και τη δραστηριότητα που αναπτύσσει ως τέτοιος, οι δυνάμεις της ΔΑΣ έχουν καταθέσει σχετικά αιτήματα στη ΓΣΕΕ, όπου ο Δ. Καραγεωργόπουλος είναι υπεύθυνος του γραφείου Τύπου, και στην Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδας, όπου είναι πρόεδρος.

Στις συνδικαλιστικές οργανώσεις του κλάδου του Εμπορίου - Υπηρεσιών που έχουν ζητήσει την αποπομπή του, προστίθενται τα Σωματεία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ρόδου, Εργαζομένων στις Εμπορικές Επιχειρήσεις και Υπηρεσίες, στα Καταστήματα και Εταιρείες Ηλείας, Ιδιωτικών Υπαλλήλων Σάμου, Ιδιωτικών Υπαλλήλων Πιερίας «Η Πρωτοπορία», Ιδιωτικών Υπαλλήλων Κορινθίας και ο Κερκυραϊκός Σύνδεσμος Ιδιωτικών Υπαλλήλων.

Επίσης, η Ομοσπονδία Γάλακτος, Τροφίμων και Ποτών, το Σωματείο Εργαζομένων «ΕΒΓΑ» και το Σωματείο Εργαζομένων στην επιχείρηση «Boehringer Ingelheim Ελλάς ΑΕ».


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ