Πέμπτη 18 Οχτώβρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ
ΔΙΜΗΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΤΟΥ ΚΚΕ
Κορυφώνονται οι προετοιμασίες για επιτυχημένη έναρξη

Αρχίζει σε λίγες μέρες, την 1η του Νοέμβρη, η μεγάλη δίμηνη Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ και οι Κομματικές Οργανώσεις σε όλη τη χώρα προετοιμάζονται πυρετωδώς για την υποδοχή της έναρξής της, σχεδιάζοντας ένα πραγματικά πλατύ άνοιγμα στον ελληνικό λαό, που θα αποφέρει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα ως προς την επίτευξη των υψηλών τους στόχων, την κάλυψη και υπερκάλυψη των πλάνων τους.

Οι κομματικές οργανώσεις αξιοποιούν την εμπειρία προηγούμενων εξορμήσεων και λαμβάνουν όλα τα μέτρα που υποδεικνύονται απ' αυτή για την επιτυχία της νέας δίμηνης Οικονομικής Εξόρμησης. Ο προγραμματισμός αποτελεί ιδιαίτερο θέμα συζήτησης στα όργανα και στις ΚΟΒ, έτσι ώστε από την πρώτη κιόλας μέρα όλα τα μέλη και οι φίλοι του Κόμματος και της ΚΝΕ, με το κουπόνι στο χέρι, να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, με αποτελέσματα τέτοια που θα σηματοδοτήσουν τη συνέχεια και την επιτυχή έκβαση της μάχης.

Μιας μάχης που αντιμετωπίζεται με την αισιοδοξία που πηγάζει από το γεγονός ότι η πολιτική πρόταση του ΚΚΕ βρίσκει απήχηση σε πλατιά λαϊκά στρώματα, από το γεγονός ότι οι θέσεις του Κόμματος επιβεβαιώνονται από την ίδια τη ζωή, συνάδουν απόλυτα με το λαϊκό αίσθημα, τις προσδοκίες του ελληνικού λαού. Μιας μάχης που αντιμετωπίζεται με την αποφασιστικότητα που απορρέει από την κατανόηση της ανάγκης να ξεπεραστούν οι στόχοι, να ενισχυθεί το ΚΚΕ, ώστε πιο αποτελεσματικά να δώσει τις πολιτικές μάχες που έρχονται, για τις οποίες η χρονική συγκυρία προειδοποιεί πως θα είναι πολλές και σκληρές.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ