Πέμπτη 21 Ιούνη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Δράσεις του ΕΣΥΝ ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν το περασμένο Σάββατο, στο Κλειστό Γυμναστήριο Λιβαδειάς, οι εκδηλώσεις της πρώτης μέρας του 13ου Αντιναρκωτικού Φεστιβάλ Νέων, που διοργάνωσε το παράρτημα Βοιωτίας του Εθνικού Συμβουλίου Κατά των Ναρκωτικών (ΕΣΥΝ) με αφορμή την Παγκόσμια Μέρα Κατά των Ναρκωτικών.

Με μεγάλο ενδιαφέρον ο κόσμος παρακολούθησε την προσπάθεια των αθλητών στο τουρνουά μπάσκετ παίδων - παμπαίδων, με τη συμμετοχή των ομάδων ΑΠΟΛΛΩΝΑ, ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ, ΑΡΗ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ και ΑΛΙΑΡΤΟΥ, όπου δεν υπήρξαν νικητές και ηττημένοι, καθώς, όπως τονίστηκε από τους διοργανωτές, «δεν συμβιβαζόμαστε με τα ναρκωτικά, δεν θεωρούμε μόδα, ούτε μαγκιά, τη φυγή από την πραγματικότητα, παλεύουμε για τη ζωή που μας αξίζει. Παιδιά, όσο παλεύετε κι αγωνιζόσαστε, θα είστε όλοι νικητές. Νικητές της ζωής!». Τα κορίτσια του ΑΚΟΛ και του ΓΑΣΛ ενθουσίασαν τον κόσμο με τις επιδείξεις αεροβικής γυμναστικής και τις ασκήσεις που εκτέλεσαν άψογα.

Στο τέλος της εκδήλωσης, μοιράστηκαν σε όλα τα παιδιά μπλουζάκια με το λογότυπο του ΕΣΥΝ και το μήνυμα «ΝΑΙ ΣΤΗ ΖΩΗ, ΟΧΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ», καθώς και αναμνηστικά για τη συμμετοχή τους.

Για αύριο Παρασκευή έχουν προγραμματιστεί οι εξής δράσεις από τα παραρτήματα του ΕΣΥΝ:

Ν. Ιωνία: Εκδήλωση στις 7 μ.μ. στον Ιωνικό Σύνδεσμο, μαζί με Συλλόγους Γυναικών της ΟΓΕ και τον Σύλλογο Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης «Γ. Σεφέρης».

Φυλή: Εκδήλωση στις 7 μ.μ. στην κεντρική πλατεία, με θέατρο σκιών, θεατρική παράσταση και συναυλία.

Λιβαδειά: 13ο Αντιναρκωτικό Φεστιβάλ Νέων στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης, στις 8.30 μ.μ. Συμμετέχουν τα μουσικά συγκροτήματα The Rusty Crew και Old Machine Power.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ