Τετάρτη 17 Οχτώβρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες των ΚΟ του ΚΚΕ

- Η ΝΕ Κεφαλονιάς - Ιθάκης του ΚΚΕ καλεί σε ανοιχτή πολιτική εκδήλωση - συζήτηση, αύριο Πέμπτη 18 Οκτώβρη και ώρα 7.30 μ.μ., στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου στο Αργοστόλι, με θέμα: «Οι διεθνείς εξελίξεις και ο κίνδυνος εμπλοκής της χώρας μας». Θα μιλήσει η Λουίζα Ράζου, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Η ΚΟΒ Ταμπαχάνων Πάτρας του ΚΚΕ καλεί σε ανοιχτή συγκέντρωση στα Σύνορα, την Παρασκευή 19/10, στις 8 μ.μ., με ομιλητή τον Π. Κοσιώνη.

- Η ΚΟΒ Προσφυγικών του ΚΚΕ καλεί σε αντιπολεμική συγκέντρωση στην πλατεία Ελευθερίας, το Σάββατο 20/10, στις 8 μ.μ., με ομιλητή τον Π. Κοσιώνη.

- Η ΝΕ Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ στα πλαίσια της πολιτικής εξόρμησης προγραμματίζει για την Παρασκευή, 19/10, στις 7.30 μ.μ. συγκέντρωση στη συνοικία Αγ. Δημητρίου στο Αγρίνιο στο καφενείο του Τάκου και για το Σάββατο, 20/10, περιοδεία στον Δήμο Αγγελοκάστρου του βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας και μέλους του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Σπ. Στριφτάρη, ο οποίος θα μιλήσει στις 7 μ.μ. στο Αγγελόκαστρο και στις 8.30 μ.μ. στα Κλεισορρεύματα.

- Η ΚΟΒ Υμηττού του ΚΚΕ καλεί σε εκδήλωση - συζήτηση που θα γίνει την Κυριακή 21 Οκτώβρη και ώρα 6 μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του δημαρχείου Υμηττού, με θέματα: Οι εξελίξεις στην Παιδεία και η πρόταση του ΚΚΕ. Η ένταση των ταξικών φραγμών στη μόρφωση. Η αξιολόγηση στην εκπαίδευση. Ενιαίο δωδεκάχρονο, δημόσιο, υποχρεωτικό σχολείο. Ενιαία ανώτατη εκπαίδευση.

- Η ΚΟΒ Πεύκης του ΚΚΕ καλεί σε εκδήλωση - συζήτηση για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις και τον πόλεμο της νέας τάξης, την Κυριακή, 21/10, στις 10.30 π.μ., στην αίθουσα του τρίτου συνοικιακού συμβουλίου (Χρ. Σμύρνης και Βίτσι).

Στη Θεσσαλονίκη

Συνεχίζονται οι περιοδείες - ομιλίες στελεχών της ΚΟΘ του ΚΚΕ σε εργασιακούς χώρους για τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις.

Σήμερα Τετάρτη στις 7 π.μ. στα γραφεία του ΟΤΕ Χαριλάου, ο Χρίστος Κόφφας, μέλος της ΚΕ και Γραμματέας της ΚΟΘ. Επίσης σήμερα στις 10.30 το πρωί στο ΙΚΑ Αμπελοκήπων, ο Νίκος Χριστάνης, μέλος της ΚΕ και του Νομαρχιακού Γραφείου της ΚΟΘ.

Αύριο Πέμπτη στις 7 π.μ. στα γραφεία του ΟΤΕ Αμπελοκήπων ο Κώστας Αβραμόπουλος, μέλος της ΚΕ και στις 8.30 π.μ. στο εργοτάξιο του Δήμου Κορδελιού ο Νίκος Χριστάνης, μέλος της ΚΕ και του Νομαρχιακού Γραφείου της ΚΟΘ.

Την Παρασκευή, στις 7 π.μ. στα γραφεία του ΟΤΕ στην Ερμού, ο Κώστας Αβραμόπουλος, μέλος της ΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ