Παρασκευή 8 Ιούνη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
SUPER LEAGUE
Μπάρκας μέχρι το 2022 στην ΑΕΚ

ΑΕΚ: Στην ανανέωση της συνεργασίας της με έναν από τους πρωταγωνιστές της φετινής της πορείας, τον τερματοφύλακα Βασίλη Μπάρκα, προχώρησε χτες η ΑΕΚ. Οπως ανακοινώθηκε, ο 24χρονος πορτιέρο, που είχε αποκτηθεί το 2016 από τον Ατρόμητο, υπέγραψε επέκταση του συμβολαίου του με την «Ενωση» μέχρι το 2022. Ο Β. Μπάρκας με την απόδοσή του την περασμένη σεζόν υπήρξε ένας από τους βασικούς «πυλώνες» των επιτυχιών της ΑΕΚ σε Ελλάδα και Ευρώπη. Στα δύο χρόνια του στην ομάδα, αν και έμεινε αρκετούς μήνες εκτός αγωνιστικής δράσης λόγω τραυματισμού, μετράει 37 συμμετοχές με την ΑΕΚ, ενώ πρόσφατα κλήθηκε και στην Εθνική ομάδα.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Την απόκτηση του 27χρονου Γάλλου γκολκίπερ Ζερεμί Μαλέρμπ, ανακοίνωσε ο Πανιώνιος. Την περασμένη σεζόν ο παίκτης αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της Σκωτίας με τη φανέλα της Νταντί Γιουνάιτεντ, ενώ έχει περάσει και από τα πρωταθλήματα του Βελγίου και της Λευκορωσίας.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Στο πρόσωπο του Ακη Μάντζιου βρήκε ο Λεβαδειακός τη λύση για την τεχνική του ηγεσία τη νέα σεζόν, με τον Ελληνα τεχνικό να επιστρέφει για 3η φορά στην ομάδα της Βοιωτίας. Ο Α. Μάντζιος θα αντικαταστήσει τον Ζοζέ Ανιγκό.

ΛΑΜΙΑ: Στην απόκτηση του 25χρονου τερματοφύλακα Νίκου Μελίσσα με τη μορφή δανεισμού από τον ΠΑΟΚ προχώρησε η Λαμία, πραγματοποιώντας έτσι την τέταρτη προσθήκη στο έμψυχο δυναμικό της για τη νέα σεζόν.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ