Σάββατο 19 Μάη 2018 - Κυριακή 20 Μάη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΥΓΕΙΑ
Μέρα δράσης σε Υγεία - Πρόνοια η 23η Μάη

Με εντατικούς ρυθμούς προχωρά η προετοιμασία της «μέρας δράσης για τις ανάγκες των λαϊκών οικογενειών και τα δικαιώματα των εργαζομένων στην Υγεία και την Πρόνοια» στις 23 Μάη, η οποία αποφασίστηκε σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες μέρες, με πρωτοβουλία του Σωματείου Εργαζομένων «Ευαγγελισμού» και τη συμμετοχή 20 και πλέον σωματείων εργαζομένων, συνδικαλιστών και εργαζομένων σε δημόσια νοσοκομεία και οργανισμούς Πρόνοιας.

Μέχρι στιγμής προγραμματίζονται: Στον «Ευαγγελισμό», κινητοποίηση στις 8 π.μ. στα ΤΕΠ. Την ίδια ώρα, συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο «Ελπίς». Στο «Αττικόν», συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 7 π.μ. στο αίθριο. Οι εργαζόμενοι στο «Λαϊκό» προσανατολίζονται σε στάση εργασίας από τις 12 μ. έως τις 3 μ.μ. και συγκέντρωση στον προαύλιο χώρο. Στο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» θα γίνει Γενική Συνέλευση και παράσταση διαμαρτυρίας. Στο ΨΝΑ, στις 11 π.μ., θα γίνει συγκέντρωση στην πύλη του νοσοκομείου. Στο «Θριάσιο», στις 12 μ.μ., συγκέντρωση διαμαρτυρίας στον προαύλιο χώρο και παράσταση διαμαρτυρίας στη διοίκηση.

Επίσης, στον «Αγιο Σάββα», συγκέντρωση το πρωί στο προαύλιο του νοσοκομείου και παράσταση διαμαρτυρίας στη διοίκηση. Στο ΚΑΤ, στις 12 μ., συγκέντρωση και παράσταση διαμαρτυρίας στη διοίκηση του νοσοκομείου, ενώ θα ακολουθήσει Γενική Συνέλευση. Το Σωματείο Εργαζομένων του ΠΑΓΝΗ καλεί τα σωματεία των νοσοκομείων της Κρήτης σε σύσκεψη για το συντονισμό της δράσης, στις 3 μ.μ., στο γραφείο του Σωματείου. Στο ίδιο πλαίσιο, η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Αναπήρων και ο Ενιαίος Σύλλογος Γονέων ΑμεΑ Αττικής και Νήσων θα πραγματοποιήσει συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο υπουργείο Υγείας, στις 12 μ.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ