Πέμπτη 19 Απρίλη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑ ΠΟΥ ΜΥΡΙΖΟΥΝ ΜΠΑΡΟΥΤΙ
ΚΟ ΤΟΥ ΚΚΕ
Συγκεντρώσεις ενάντια στα εγκλήματα των ιμπεριαλιστών και την εμπλοκή της Ελλάδας

Κομματικές Οργανώσεις του ΚΚΕ συνεχίζουν να απευθύνονται στους εργαζόμενους, στη νεολαία και τους καλούν να δυναμώσουν την πάλη τους ενάντια στα εγκλήματα των ιμπεριαλιστών στην περιοχή, ενάντια στην εμπλοκή της Ελλάδας σε αυτά με ευθύνη της κυβέρνησης και των άλλων αστικών κομμάτων, να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους στην πάλη των λαών, να παλέψουν για αποδέσμευση από το ΝΑΤΟ και την ΕΕ.

Τους καλούν να συζητήσουν τις θέσεις του ΚΚΕ για τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή, στην Ανατολική Μεσόγειο, στις ελληνοτουρκικές σχέσεις, στο Κυπριακό και στα Βαλκάνια, και την ανάγκη κλιμάκωσης της δράσης ενάντια στα εγκλήματα των ιμπεριαλιστών και στη συμμετοχή της κυβέρνησης σε αυτά.

Στην Αττική

Το Σάββατο 21 Απρίλη, στις 7 μ.μ., η ΚΟΒ Διονύσου καλεί σε συγκέντρωση στο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Αγίου Στεφάνου, με ομιλητή τον Μάνο Θερμό, μέλος της Ιδεολογικής Επιτροπής της ΚΟ Αττικής και του Τομεακού Γραφείου του Βόρειου Τομέα.

Την Κυριακή 22 Απρίλη:

-- Στις 6.30 μ.μ., η ΚΟΒ Μεταμόρφωσης καλεί σε συγκέντρωση στο Πνευματικό Κέντρο, με ομιλητή τον Κώστα Παπαδάκη, μέλος της ΚΕ και ευρωβουλευτή του Κόμματος.

-- Στις 6.30 μ.μ., η ΤΟ Υγείας - Πρόνοιας καλεί σε συγκέντρωση στο Δώμα του Νοσοκομείου «Ο Ευαγγελισμός», με ομιλητή τον Γιάννη Πατσή, μέλος της ΕΠ της ΚΟ Αττικής.

Τη Δευτέρα 23 Απρίλη, στις 12 μ., οι Οργανώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στο Πανεπιστήμιο Πειραιά καλούν σε συγκέντρωση, στο ΠΑΠΕΙ - Πορτοκαλί Αμφιθέατρο, με ομιλητή τον Νίκο Σταματόπουλο, μέλος της ΕΠ της ΚΟ Αττικής.

Την Τρίτη 24 Απρίλη:

-- Στη 1 μ.μ., οι Οργανώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στη Φιλοσοφική Σχολή καλούν σε συγκέντρωση στη Φιλοσοφική στην αίθουσα 313, με ομιλήτρια την Αλέκα Παπαρήγα, μέλος της ΚΕ και βουλευτή του Κόμματος.

-- Στη 1 μ.μ., οι Οργανώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στα ΤΕΙ Αθήνας καλούν σε συγκέντρωση στη ΣΤΕΤΡΟΔ, στην αίθουσα Κ11.134, με ομιλήτρια την Βιβή Δάγκα, μέλος της ΚΕ.

-- Στις 7.30 μ.μ., η ΚΟΒ Ασπροπύργου καλεί σε συγκέντρωση στο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Ασπροπύργου, με ομιλητή τον Γιάννη Γκιόκα, μέλος της ΚΕ και βουλευτή του Κόμματος.

Την Τετάρτη 25 Απρίλη:

-- Στις 7 μ.μ., η ΚΟΒ Μελισσίων - Πεντέλης καλεί σε συγκέντρωση στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Μελισσιών, με ομιλητή τον Χρήστο Κατσώτη, μέλος της ΚΕ και βουλευτή του Κόμματος.

-- Στη 1 μ.μ., οι Οργανώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στη ΣΕΥΠ ΤΕΙ Αθήνας καλούν σε συγκέντρωση στο Ισόγειο του κτιρίου Σαρακάκη, με ομιλήτρια την Ζωή Χαχάμη, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ.

-- Στις 2.30 μ.μ., οι Οργανώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στις σχολές Υγείας των ΑΕΙ καλούν σε συγκέντρωση στο Ισόγειο της Βιβλιοθήκης στην Ιατρική Σχολή, με ομιλητή τον Θοδωρή Κωτσαντή, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ.

Την Πέμπτη 26 Απρίλη:

-- Στις 1.30 μ.μ., οι Οργανώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στο Πάντειο Πανεπιστήμιο καλούν σε συγκέντρωση στο κτίριο ΔΕΣΚΟΙ (Χ. Τρικούπη 1 & Λαγουμιτζή) με ομιλητή τον Μανώλη Ραπανάκη, μέλος της ΕΠ της ΚΟ Αττικής και του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ.

-- Στη 1 μ.μ., οι Οργανώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στη Σχολή ΝΟΠΕ καλούν σε συγκέντρωση στο νέο κτίριο της Νομικής (αίθουσα 11, 5ος όροφος), με ομιλητή τον Λουκά Αναστασόπουλο, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ.

Την Παρασκευή 27 Απρίλη, στις 7 μ.μ., η ΤΟ Μεταφορών καλεί σε συγκέντρωση στην Αίθουσα του Συνδικάτου Οικοδόμων, με ομιλητή τον Θοδωρή Χιώνη, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Σε άλλες πόλεις

Πολιτική συγκέντρωση του ΚΚΕ στη Λιβαδειά θα πραγματοποιηθεί σήμερα, Πέμπτη 19 Απρίλη, στις 8 μ.μ., στην κεντρική πλατεία της πόλης, με θέμα «Οι διεθνείς εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή και η θέση του ΚΚΕ». Ομιλητής θα είναι ο Κύριλλος Παπασταύρου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του Κόμματος.

Με το ίδιο θέμα, την Παρασκευή 20 Απρίλη, στις 8 μ.μ., στην πλατεία Λαού στην Αμφισσα, οι ΚΟ της περιοχής πραγματοποιούν πολιτική εκδήλωση με ομιλητή τον Στέφανο Λουκά, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Το Σάββατο 21 Απρίλη:

-- Οι ΚΟ Θήβας του ΚΚΕ διοργανώνουν πολιτική εκδήλωση με θέμα τις διεθνείς εξελίξεις και τις θέσεις του Κόμματος, στις 7 μ.μ., στο Συνεδριακό Κέντρο Θήβας, με ομιλητή τον Κώστα Μπασδέκη, μέλος της ΚΕ του Κόμματος.

-- Στο Καστέλι Δήμου Μινώα Πεδιάδας Κρήτης, στις 7 μ.μ., σε σύσκεψη στο καφενείο του Αποστολάκη (πλατεία Ελευθερίας), θα μιλήσει ο Μανώλης Συντυχάκης, μέλος της ΕΠ Κρήτης και βουλευτής του ΚΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ. η ΚΟΒ Ν. Λαμίας καλεί σε σύσκεψη, στην αίθουσα «Αθανάσιος Διάκος» του Πολιτιστικού Κέντρου του δήμου Λαμίας (οδό Λεωνίδου 9-11), με ομιλητή τον Λουκά Ψωρογιάννη, Γραμματέα της ΤΕ Φθιώτιδας.

Την Κυριακή 22 Απρίλη, η ΚΟ Σύρου του ΚΚΕ διοργανώνει πολιτική συγκέντρωση στο Πνευματικό Κέντρο Ερμούπολης, στις 7 μ.μ., με θέμα «Οι επικίνδυνες εξελίξεις στο Αιγαίο και την ευρύτερη περιοχή» και ομιλητή τον Θανάση Παφίλη, μέλος της ΚΕ και βουλευτή του Κόμματος.


Κορυφή σελίδας

Τετρασέλιδα του «Ρ»
Διαβάστε στο «Ρ»

Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org