Πέμπτη 5 Απρίλη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΝΕΟΛΑΙΑ
ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΠΑΜΕ
Θα μας βρίσκουν πάντα στην πρώτη γραμμή του αγώνα

Για την απάντηση του υπουργού Παιδείας στην Επίκαιρη Ερώτηση του ΚΚΕ για τους συμβασιούχους εκπαιδευτικούς

«Ο κυβερνητικός κατήφορος δεν έχει τέλος», σημειώνει η Πανελλαδική Γραμματεία Εκπαιδευτικών του ΠΑΜΕ σε ανακοίνωσή της για την απάντηση του υπουργού Παιδείας στην Επίκαιρη Ερώτηση του ΚΚΕ. Οπως σημειώνει το ΠΑΜΕ:

«Ο υπουργός Παιδείας, Κ. Γαβρόγλου, απαντώντας σε Ερώτηση του ΚΚΕ στη Βουλή για το θέμα των μόνιμων διορισμών εκπαιδευτικών, στοχοποίησε για μια ακόμα φορά το ΠΑΜΕ και τους συνδικαλιστές του στην εκπαίδευση με απαράδεκτο τρόπο!

Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και υπουργείο Παιδείας, δε φτάνει που υποσχέθηκαν προεκλογικά τους 20.000 μόνιμους διορισμούς στην εκπαίδευση, εξαπατώντας τους αναπληρωτές, τώρα χαρακτηρίζουν το αίτημα "μη ρεαλιστικό" και λαϊκίστικο. Δε φτάνει που έχουν μετατρέψει το υπουργείο Παιδείας σε "φρούριο" και ξυλοφορτώνουν όποιον προσπαθεί να το πλησιάσει, ζητάνε και τα ρέστα από τους εκπαιδευτικούς και το ΠΑΜΕ γιατί διαμαρτύρονται.

Ο κυβερνητικός κατήφορος δεν έχει τέλος!

Τα σωματεία, οι επιτροπές αγώνα και οι συνδικαλιστές που παλεύουν στην πρώτη γραμμή για μόνιμη και σταθερή δουλειά, για μονιμοποίηση των πάνω από 25.000 συμβασιούχων συναδέλφων μας και σύγχρονα μορφωτικά δικαιώματα, δεν κρυβόμαστε, διαδηλώνουμε με τα πρόσωπά μας, με τα πανό και τα συνθήματά μας. Είναι αλήθεια ότι οι θέσεις μας και η δράση μας ενοχλούν την κυβέρνηση και το υπουργείο Παιδείας, γι' αυτό και μας στοχοποιεί.

Δε θα τους κάνουμε τη χάρη. Να ξέρουν ότι θα μας βρίσκουν απέναντί τους πάντα στην πρώτη γραμμή του αγώνα!

Συνδικαλιστές και συνδικαλιστικές δυνάμεις που θα "λιβανίζουν" την κυβέρνηση δεν έχουμε ανάγκη! Τέτοιους άλλωστε, όπως τον υφυπουργό Παιδείας Δ. Μπαξεβανάκη και τον πρώην πρόεδρο της ΟΛΜΕ Θ. Κοτσιφάκη, έχει αρκετούς στο επιτελείο του ο υπουργός. Κίνημα σύγκρουσης με την αντιλαϊκή πολιτική χρειαζόμαστε, και αυτό το κίνημα υπηρετούμε με όλες μας τις δυνάμεις», καταλήγει η Πανελλαδική Γραμματεία Εκπαιδευτικών του ΠΑΜΕ.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ