Πέμπτη 22 Μάρτη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκδηλώσεις για τα 100χρονα του ΚΚΕ

Σήμερα Πέμπτη, στις 6 μ.μ., στον 1ο όροφο του βιβλιοπωλείου «Σύγχρονη Εποχή» (Μαυροκορδάτου 1-3), η ΤΟ Δικηγόρων της ΚΟ Αττικής καλεί σε συζήτηση με θέμα «Η πάλη για την ισοτιμία της γυναίκας, κομμάτι της 100χρονης πορείας του ΚΚΕ». Θα μιλήσει η Χριστίνα Σκαλούμπακα, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και πρόεδρος της ΟΓΕ.

Την Παρασκευή 30/3, στις 7 μ.μ, στο Πολιτιστικό Κέντρο «Μελίνα» (Ηρακλειδών 66 και Θεσσαλονίκης - Θησείο), οι ΤΟ Α' Αθήνας - Γαλατσίου του ΚΚΕ και της ΚΝΕ καλούν σε εκδήλωση για τα 66 χρόνια από την εκτέλεση του Νίκου Μπελογιάννη. Θα μιλήσει ο Δημήτρης Γόντικας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ. Θα ακολουθήσει μουσικό αφιέρωμα από το συγκρότημα «Ρωμιοσύνη».

Αύριο Παρασκευή:

-- Στις 7 μ.μ., η ΤΕ Καστοριάς καλεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Ξενοδοχείου «Esperos», στη Χλόη, σε εκδήλωση παρουσίασης της έκδοσης της «Σύγχρονης Εποχής» «Βίτσι - Στα βήματα του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας» (ιστορικός - ταξιδιωτικός οδηγός). Θα μιλήσει ο Θανάσης Λεκάτης, δημοσιογράφος του «Ριζοσπάστη».

-- Στις 4 μ.μ., στον 1ο όροφο του βιβλιοπωλείου «Σύγχρονη Εποχή» (Μαυροκορδάτου 1-3), η ΚΟΒ Τράπεζας Πειραιώς καλεί σε συζήτηση με θέμα «Διδασκόμαστε από την ιστορία μας - μελετάμε τις εξελίξεις - δυναμώνουμε το ΚΚΕ σε κάθε χώρο δουλειάς». Θα μιλήσει ο Παναγιώτης Κατηφές.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ