Παρασκευή 16 Μάρτη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Κηδεύτηκε ο Χρήστος Σιμαρδάνης

Τη μεγάλη εκτίμηση και αγάπη που είχαν οι φίλοι και οι συνάδελφοι στον δημοφιλή ηθοποιό Χρήστο Σιμαρδάνη, την έδειξαν και χτες, απευθύνοντάς του τον τελευταίο αποχαιρετισμό, στην κηδεία του που έγινε στο Νεκροταφείο Ζωγράφου. Μεγάλο πλήθος κόσμου συνέρρευσε για να του πει το τελευταίο «αντίο», συγγενείς, φίλοι και πολλοί ηθοποιοί, ανάμεσά τους, εκ μέρους του ΣΕΗ, ο α' αντιπρόεδρος του σωματείου, Δημήτρης Αντωνιάδης.

Θυμίζουμε ότι ο Χρ. Σιμαρδάνης «έφυγε» από τη ζωή την περασμένη Δευτέρα νικημένος από τον καρκίνο, μετά από μια ολιγόμηνη, γενναία μάχη, που την έδωσε με αξιοπρέπεια, περιτριγυρισμένος από ανθρώπους που τον αγαπούσαν και στάθηκαν δίπλα του.

Ο Χρ. Σιμαρδάνης αφήνει πίσω του τις υπέροχες ερμηνείες του στον κινηματογράφο και στην τηλεόραση και την ανάμνηση των ερμηνειών του στο θέατρο για όσους είχαν την ευκαιρία να τον απολαύσουν από τις αρχές της δεκαετίας του '80 που ξεκίνησε την καριέρα του έως τις μέρες μας, καθώς επίσης και τις μεταφράσεις και αποδόσεις θεατρικών έργων στις οποίες συμμετείχε. Θα τον θυμόμαστε ως έναν έντιμο και ευαίσθητο άνθρωπο, με χιούμορ, που σε όλη του τη ζωή στάθηκε στο πλάι του ΚΚΕ και το υποστήριζε σταθερά.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ