Παρασκευή 9 Φλεβάρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
«Στον αέρα» οι εργαζόμενοι του MEGA

Ανακοίνωση, με την οποία κάνει γνωστό ότι αποχωρεί από το εταιρικό σχήμα της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ (MEGA) εξέδωσε η εταιρεία «Ascope Trading Ltd», συμφερόντων του ομίλου Βαρδινογιάννη.

Η ανακοίνωση αναφέρεται στις προσπάθειες που έγιναν «για τη σωτηρία του σταθμού οι οποίες όμως δεν έφτασαν σε ένα θετικό αποτέλεσμα». Βέβαια, από τη στιγμή που το κανάλι δεν κατέθεσε αίτηση για αδειοδότηση, ήταν δεδομένο πως θα έπεφτε «μαύρο» στις 28 Φλεβάρη.

Σε ό,τι αφορά τους εργαζόμενους, η «Ascope Trading Ltd, εταιρεία μέτοχος, που συνδέεται με την οικογένεια Βαρδινογιάννη, με επιστολή της προς το ΔΣ ενημέρωσε ότι υπό τις παρούσες συνθήκες δεν προτίθεται να συνεχίσει τις διαβουλεύσεις με τους πιστωτές. Επισημαίνουμε δε ότι μέχρι σήμερα δεν έχει παρουσιαστεί άλλος μέτοχος που ενδιαφέρεται να υλοποιήσει το επιχειρησιακό σχέδιο της εταιρείας.

Ο ίδιος μέτοχος ενημέρωσε το ΔΣ της εταιρείας πως εκτιμά ότι το σύνολο των μετόχων θα πρέπει να συνεισφέρουν στην πληρωμή των οφειλών της εταιρείας προς τους εργαζόμενους με βάση το ποσοστό του μετοχικού κεφαλαίου που κατέχουν ή κατείχαν και την περίοδο που κατείχαν τις μετοχές.

Παράλληλα, ο όμιλος Βαρδινογιάννη είπε ότι θα καταβάλει στους εργαζόμενους τις οφειλές που του αναλογούν με βάση το ποσοστό που αυτός κατείχε στην ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ