Πέμπτη 1 Φλεβάρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
SUPER LEAGUE
Διπλό «χτύπημα» στο φινάλε από τον ΠΑΟΚ

Διπλή ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού του κατάφερε ο ΠΑΟΚ κατά τη χτεσινή τελευταία μέρα της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» απέκτησε για τρία χρόνια τον 28χρονο Γάλλο μέσο Τιμπό Μουλέν από τη Λέγκια Βαρσοβίας, και για δύο χρόνια τον 20χρονο Βόσνιο αμυντικό Μάρκο Μιχόγεβιτς από την ΦΚ Σαράγεβο.

ΑΕΚ: Φόρεσε τα κιτρινόμαυρα ο Χουλτ

Παίκτης της ΑΕΚ είναι από χτες ο Νίκλας Χουλτ, με την ΠΑΕ να ανακοινώνει την απόκτησή του από τον Παναθηναϊκό. Ο 28χρονος Σουηδός αριστερός οπισθοφύλακας υπέγραψε συμβόλαιο 2,5 ετών μέχρι το 2020. Τον παίκτη διεκδίκησε και η Μπρόντμπι, αλλά στη «μάχη» της εξασφάλισης της υπογραφής του επικράτησε η «Ενωση» χάρη στο συμβόλαιο μεγαλύτερης διάρκειας που του πρόσφερε.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Εμεινε ο Κουρμπέλης, ήρθαν Κάτσε και Μυστακίδης

Το «σίριαλ» Κουρμπέλη είχε αίσιο τέλος για τον Παναθηναϊκό, καθώς ο 24χρονος μέσος θα παραμείνει στην ομάδα μέχρι και το τέλος της σεζόν, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει πρόταση για την απόκτησή του από ιταλική ομάδα το καλοκαίρι. Τον παίκτη διεκδίκησε και ο ΠΑΟΚ, φτάνοντας πολύ κοντά σε συμφωνία μαζί του, ωστόσο η πρόθεση τού για μεταγραφή στο εξωτερικό υποχρέωσε τους Θεσσαλονικείς να κάνουν πίσω. Παράλληλα, ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε ότι μετακινούνται στον Παναθηναϊκό οι Κάτσε και Μυστακίδης με τη μορφή δανεισμού για το υπόλοιπο της σεζόν.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Αδοξο τέλος με Μίλιτς

Τη λύση της συνεργασίας του με τον 28χρονο Κροάτη μπακ Χρβόγιε Μίλιτς ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός. Ο παίκτης, που κόστισε στους «ερυθρόλευκους» περίπου 1,5 εκατ. ευρώ, δεν δικαίωσε τις προσδοκίες τους, αγωνιζόμενος σε μόλις 4 αγώνες. Την ίδια ώρα, η πορτογαλική Μπράγκα ανακοίνωσε την απόκτηση του Φιγκέιρας για τα επόμενα 4,5 χρόνια.

ΛΑΜΙΑ: Ανακοίνωσε Πριντέτα

Ποδοσφαιριστής της Λαμίας είναι και επίσημα ο Βιτάλι Πριντέτα, με τον 25χρονο Ουκρανό αμυντικό να αφήνει τον Πλατανιά για λογαριασμό της ομάδας της Φθιώτιδας.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ