Σάββατο 10 Γενάρη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
SUPER LEAGUE
Δοκιμασία ΠΑΟΚ στην Τρίπολη

Η δοκιμασία του πρωτοπόρου ΠΑΟΚ στην Τρίπολη, όπου θα κοντραριστεί με τον Αστέρα, ξεχωρίζει απ' τη σημερινή, πρώτη δόση, της 11ης αγωνιστικής στη Super League, το κυρίως μέρος της οποίας θα διεξαχθεί αύριο. Υπενθυμίζεται ότι η συγκεκριμένη αγωνιστική προέρχεται από αναβολή, αφού κανονικά το πρωτάθλημα έχει φτάσει στη 17η και τυπικά σηματοδοτεί το φινάλε του πρώτου γύρου.

Ο «Δικέφαλος», με βαριά ψυχολογία έπειτα απ' τον αποκλεισμό του στο Κύπελλο, καλείται να ξεπεράσει ένα ιδιαίτερα σημαντικό εμπόδιο ώστε να διατηρηθεί στην κορυφή αλλά να κατακτήσει και τον άτυπο τίτλο του πρωταθλητή Χειμώνα. Μάλιστα, δεν είναι λίγοι αυτοί που υποστηρίζουν ότι η αναμέτρηση συγκαταλέγεται στις τρεις - τέσσερις αντίστοιχες που θα κρίνουν σε μεγάλο βαθμό τη φετινή πορεία των «ασπρόμαυρων» προς τον τίτλο. Απ' την άλλη, οι οικοδεσπότες, που προέρχονται από ήττα στην Κέρκυρα, βλέπουν τη θέση τους στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας να κινδυνεύει πλέον σημαντικά (τους πλησίασε ο Παναιτωλικός) και θέλουν το τρίποντο ώστε να πάρουν βαθμολογική ανάσα. Για τον ΠΑΟΚ, πέρα απ' τις γνωστές απουσίες των τραυματιών (Γλύκος, Κατσικάς, Τζιόλης, Δεληγιαννίδης) και την αναμενόμενη του Σπυρόπουλου λόγω πειθαρχικού παραπτώματος, δεν υπάρχουν νέα προβλήματα, ενώ επιστρέφει και ο Τζαβέλας. Στον Αστέρα αμφίβολη είναι η συμμετοχή των Πάρα, Τορμένα, Κουρμπέλη (λόγω τραυματισμών), κάτι που θα ξεκαθαρίσει την τελευταία στιγμή.

Στα άλλα παιχνίδια που θα γίνουν σήμερα, ο Πλατανιάς, που δείχνει ανεβασμένος αγωνιστικά το τελευταίο διάστημα, θα φιλοξενήσει τον, επίσης σε άνοδο, Πανιώνιο, ενώ η Βέροια θα υποδεχθεί την Καλλονή, με τις δυο αντιπάλους να θέλουν να καλύψουν το χαμένο έδαφος απ' τις αποτυχίες τους το τελευταίο διάστημα.

Το πρόγραμμα: Βέροια - Καλλονή (15.00 ΝS3), Πλατανιάς - Πανιώνιος (17.15 ΝS1), Αστέρας Τρίπολης - ΠΑΟΚ (19,30 ΝS1).

  • Παίκτης του ΠΑΟΚ είναι από χτες και επίσημα ο 26χρονος μέσος απ' το Εκουαδόρ Κριστιάν Νομπόα, που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στη Ντιναμό Μόσχας, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο με το «Δικέφαλο» διάρκειας μέχρι το 2017.
  • Την απόκτηση του Σιριάκ Λουβιόν ανακοίνωσε ο Εργοτέλης, με τον 28χρονο Γάλλο αμυντικό να υπογράφει συμβόλαιο 1,5 έτους.

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ