Τετάρτη 31 Γενάρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΝΕΟΛΑΙΑ (ΤΕΤΡΑΣΕΛΙΔΟ)
Τα επόμενα βήματα

«Δεν χάνουμε χρόνο. Από σήμερα κιόλας οργανώνουμε τον αγώνα μας ενάντια σε όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε τώρα στα σχολεία μας», σημειώνουν στο κοινό τους ψήφισμα που ενέκριναν στην Πανελλαδική Συνάντησή τους οι μαθητές, και προσθέτουν αναφορικά με τις πρωτοβουλίες τους το επόμενο διάστημα:

«Είμαστε όλοι σε ετοιμότητα ώστε, αν η κυβέρνηση τολμήσει να καταθέσει το νομοσχέδιο που κάνει χειρότερο το σχολείο μας, να οργανωθεί σε όλα τα σχολεία άμεσα η συζήτηση και να απαντήσουμε με πορείες σε όλη την Ελλάδα! Οσα καινούρια παραμύθια και να μας πει η κυβέρνηση και το υπουργείο για να μας πιάσουν στον ύπνο και να μην μας βρουν απέναντί τους, εμείς κορόιδα δεν πιανόμαστε!

Ακόμα:

  • Οργανώνουμε δράσεις αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό λαό και την 16χρονη Αχέντ Ταμίμι.
  • Στις 21 Μάρτη, Παγκόσμια Μέρα κατά του Ρατσισμού, καλούμε όλα τα σχολεία να οργανώσουμε δράσεις κατά του ρατσισμού και του φασισμού, δράσεις αλληλεγγύης με τα προσφυγόπουλα, κόντρα στους ναζιστές - εγκληματίες της Χρυσής Αυγής και το ρατσιστικό τους δηλητήριο. Οι φασίστες δεν χωράνε στα σχολεία και τις γειτονιές μας. Τους απομονώνουμε!».

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ