Πέμπτη 4 Γενάρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΒΟΛΕΪ AΝΔΡΩΝ
«Ερυθρόλευκο» απόλυτο, «ροπαλιά» Ηρακλή

Το απόλυτο διατήρησε ο Ολυμπιακός στο πρωτάθλημα της Volley League ανδρών, μετά και τη χτεσινή του νίκη επί του Παναθηναϊκού στο Μετς, τον οποίο νίκησε με 3-0 για την 11η αγωνιστική. Οπως αναμενόταν με βάση τη διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δύο ομάδων, το παιχνίδι - με εξαίρεση το πρώτο σετ - εξελίχθηκε στα μέτρα των «ερυθρολεύκων», που ήταν το φαβορί. Αρχικά οι αξιόμαχοι γηπεδούχοι «πράσινοι» έβαλαν δύσκολα στους αντιπάλους τους, διεκδικώντας στα ίσια το πρώτο σετ, το οποίο κατέληξε στον Ολυμπιακό με 27-26. Στη συνέχεια ο Ολυμπιακός με καλύτερη ψυχολογία και βελτιωμένος αγωνιστικά, έφτασε χωρίς προβλήματα στην τελική νίκη, κατακτώντας και τα άλλα δύο σετ με 25-16 και 25-18.

Σε τελείως διαφορετικό σκηνικό εξελίχθηκε το έτερο ντέρμπι της αγωνιστικής, μεταξύ Ηρακλή και ΠΑΟΚ, στην κόντρα της Θεσσαλονίκης, όπου ο «Γηραιός» ανέτρεψε τα προγνωστικά και πήρε μεγάλη νίκη με 3-2 σετ (25-20, 25-19, 22-25, 21-25, 15-11), που τον φέρνει στην πόρτα της τετράδας.

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη, που τον διατηρεί στην πρώτη τετράδα, πήρε και ο Ηρακλής Χαλκίδας, που επιβλήθηκε της Νίκης Αιγινίου με 3-1 σετ. Νίκες εκτός έδρας πήραν Παμβοχαϊκός και Εθνικός Πειραιώς, επί των Παναχαϊκή με 3-0 και Κηφισιάς με 3-1 αντίστοιχα.

Η αγωνιστική ολοκληρώνεται σήμερα με τον αγώνα Εθνικός Αλεξανδρούπολης - Φοίνικας Σύρου (19.00).

Στη βαθμολογία προηγείται ο Ολυμπιακός με 33 βαθμούς και ακολουθούν ΠΑΟΚ με 24, Ηρακλής Χαλκίδας με 21, Ηρακλής με 18 κ.λπ.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ