Τετάρτη 6 Δεκέμβρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΝΕΟΛΑΙΑ (ΤΕΤΡΑΣΕΛΙΔΟ)
Με ενθουσιασμό διακινείται ο «Οδηγητής» με την ειδική έκδοση του ΚΣ της ΚΝΕ

Με αισιοδοξία και ενθουσιασμό οι δυνάμεις της ΚΝΕ σε όλη την Ελλάδα, σε κάθε χώρο που ζει και συγκεντρώνεται η νεολαία, δίνουν τη μάχη της διακίνησης του «Οδηγητή» με την ειδική έκδοση του ΚΣ για τα 50 χρόνια της ΚΝΕ με την οποία δημοσιεύεται μεταξύ άλλων και η «Διακήρυξη του Κεντρικού Συμβουλίου για την πορεία προς τα 50 χρόνια ζωής και δράσης της ΚΝΕ».

Στο σύνολό τους οι Οργανώσεις της ΚΝΕ έχουν βάλει αυξημένα πλάνα για τη διακίνηση του φύλλου αυτού του μήνα με στόχο να φτάσουν σε χιλιάδες νέους μαθητές, φοιτητές, σπουδαστές των ΙΕΚ, εργαζόμενους και ανέργους, επιδιώκοντας παράλληλα να είναι χιλιάδες οι νέοι που θα προμηθευτούν τον «Οδηγητή» για πρώτη φορά. Μερικά από τα στοιχεία για τη διακίνηση των τριών πρώτων ημερών από διάφορες περιοχές της χώρας είναι εντυπωσιακά και ενδεικτικά του ενθουσιασμού με τον οποίο δίνουν αυτή τη μάχη οι Οργανώσεις.

Για παράδειγμα, οι Οργανώσεις της Ηπείρου, της Κέρκυρας και της Λευκάδας της ΚΝΕ με το σύνθημα «Τιμάμε στην πράξη την ηρωική πορεία της Οργάνωσης και του Κόμματός μας», οργάνωσαν την πλατιά διακίνηση του «Οδηγητή», πετυχαίνοντας τις τρεις πρώτες μέρες να δώσουν το 70% των φύλλων που χρεώθηκαν, σε εξορμήσεις σε πλατείες, σε δρόμους και γειτονιές, σε στέκια νεολαίας και χωριά των Ιωαννίνων, της Πρέβεζας, της Λευκάδας, της Αρτας, της Ηγουμενίτσας, της Κέρκυρας. Αντίστοιχα, η Οργάνωση Περιοχής Δυτικής Ελλάδας έχει ήδη διακινήσει το 76% του πλάνου, ενώ οι Οργανώσεις της ΚΝΕ στο Αιγαίο το 60%.

Στην Κρήτη, τα σχέδια της Οργάνωσης πήγαν από την πρώτη μέρα κόντρα... στον καιρό, καθώς λόγω του απαγορευτικού ο «Οδηγητής» άργησε να φτάσει στο νησί. Ωστόσο, αυτό δεν πτόησε τα μέλη της ΚΝΕ που αξιοποίησαν αυτόν τον χρόνο για τον επανασχεδιασμό του ανοίγματός τους, που πέτυχαν τελικά να είναι πολύ δυνατό, καθώς έδωσαν σχεδόν τα τριπλάσια φύλλα απ' όσα δίνουν συνήθως την 1η μέρα κυκλοφορίας του «Οδηγητή». Χαρακτηριστικό είναι ότι η Τομεακή Οργάνωση Πολυτεχνείου σε μια μέρα διακίνησε 47% παραπάνω φύλλα απ' όσα είχε διακινήσει ολόκληρο το Νοέμβρη καλύπτοντας σχεδόν το πλάνο της, ενώ και η Τομεακή Οργάνωση Χανίων σε μια μέρα «έπιασε» τη διακίνηση του προηγούμενου μήνα!

Από τη Δευτέρα, ο «Οδηγητής» μπήκε για να διακινηθεί μέσα σε σχολεία, ΙΕΚ, πανεπιστήμια και ΤΕΙ. Τα μέλη της ΚΝΕ συνεχίζουν με τους ίδιους ρυθμούς, ώστε χιλιάδες νέοι και νέες να έρθουν σε επαφή με την 50χρονη Ιστορία της Οργάνωσης, η οποία μπορεί να αποτελέσει έμπνευση σήμερα στον αγώνα ενάντια στο σάπιο σύστημα της εκμετάλλευσης!


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ