Παρασκευή 24 Νοέμβρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Απέρριψε η ΕΕΑ τα ύποπτα παιχνίδια

ΕΕΑ: Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού εξέτασε τις υποθέσεις 22 «ύποπτων προς χειραγώγηση» αγώνων, αλλά έκρινε πως για κανέναν απ' αυτούς δεν υπάρχουν επαρκή στοιχεία για τη χειραγώγησή τους, και έτσι απέρριψε κάθε υπόθεση που είχε προς εξέταση.

ΠΑΟΚ: Μειώνονται τα προβλήματα του Λουτσέσκου ενόψει του κρίσιμου αγώνα με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ είδε χτες τους Λέοβατς και Μαουρίτσιο να ξεπερνούν τους τραυματισμούς τους, να παίρνουν μέρος κανονικά στην προπόνηση και να είναι έτοιμοι για την προσεχή αναμέτρηση. Επιστρέφουν επίσης οι Πέλκας και Σαμπράνο, που εξέτισαν τις τιμωρίες τους, όχι όμως και ο Μπίσεβαρ, που θα λείψει και απ' αυτό το παιχνίδι λόγω τιμωρίας.

ΑΕΛ: Το ενδεχόμενο να σταματήσει να χρησιμοποιεί ως έδρα την «AEL FC Arena» εξετάζει η Λάρισα, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΠΑΕ. Οι «βυσσινί» επικαλούνται το υψηλό κόστος χρήσης του γηπέδου και τη συνεπακόλουθη μείωση των εσόδων του συλλόγου, και προαναγγέλλουν την επιστροφή της ομάδας στην ιστορική της έδρα, το «Αλκαζάρ».


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ