Παρασκευή 24 Νοέμβρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΟ - ΡΕΑΛ
Ανεβασμένος στο δύσκολο τεστ

Προερχόμενος από τρεις συνεχόμενες νίκες, που τον ανέβασαν στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται απόψε στο ΟΑΚΑ τη Ρεάλ Μαδρίτης (21.00 - Novasports 3) για την 9η αγωνιστική της Ευρωλίγκας. Ενα δύσκολο τεστ, που οι «πράσινοι» καλούνται να περάσουν με επιτυχία προκειμένου να πλησιάσουν ακόμα περισσότερο την κορυφή.

Μιλώντας για τη Ρεάλ, ο προπονητής του Παναθηναϊκού Τσάβι Πασκουάλ τη χαρακτήρισε εκπληκτική ομάδα, απέναντι στην οποία είναι δύσκολο να αμυνθείς, καθώς η ποιότητά της εγγυάται υψηλά σκορ. «Το πρώτο που πρέπει να καταλάβουμε είναι πως θα χρειαστούμε πάνω από 80 πόντους για να κερδίσουμε. Απέναντι σε μια τόσο ποιοτική ομάδα, πρέπει να παίζεις καλά και στην άμυνα αλλά και στην επίθεση για να έχεις πιθανότητες να κερδίσεις», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Καταλανός τεχνικός. Εκανε δε ειδική αναφορά σε δύο παίκτες της Ρεάλ, στους Ταβάρες και Ντόνσιτς. Για τον πανύψηλο σέντερ από το Πράσινο Ακρωτήρι και τα προβλήματα που θέτει στη «φροντ-λάιν» του Παναθηναϊκού, επισήμανε πως «ξέρουμε την ποιότητά του, δεν μπορείς εύκολα να τον αντιμετωπίσεις, ωστόσο εμείς θα ψάξουμε να βρούμε τον τρόπο και στην άμυνα και στην επίθεση, να τον αντιμετωπίσουμε επιτυχώς», ενώ χαρακτήρισε τον Σλοβένο «απίστευτο παίκτη».

Στα αγωνιστικά, ο Γκέιμπριελ συμμετείχε κανονικά στη χτεσινή προπόνηση και τέθηκε στη διάθεση του Πασκουάλ. Εκτός αποστολής είναι ο Μήτογλου, που βρίσκεται στη Βρετανία με την Εθνική ομάδα. Από τη Ρεάλ δεν θα αγωνιστεί ο Τέιλορ, που υποφέρει από μυικό πρόβλημα.

  • Aλλα σημερινά ματς: Φενέρ - Κίμκι (19.45 - Novasports 3), Mάλαγα - ΤΣΣΚΑ Μόσχας (21.45 - Novasports 3).

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ