Πέμπτη 9 Νοέμβρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
FIBA CHAMPIONS LEAGUE
Βελτιωμένος, αλλά...

Τα λάθη στα τελευταία κρίσιμα λεπτά στέρησαν χτες από τον ΠΑΟΚ μια σπουδαία νίκη απέναντι στην Τενερίφη, από την οποία ηττήθηκε στην Πυλαία με 79-74, για την 5η αγωνιστική του ομίλου του στο FIBA Champions League. Ετσι, με μόλις μία νίκη και τέσσερις ήττες ως απολογισμό, ο «Δικέφαλος του Βορρά» παραμένει στην «ουρά» της βαθμολογίας, με την αποστολή του για πρόκριση στον επόμενο γύρο να παραμένει εξαιρετικά δύσκολη.

Στον χτεσινό αγώνα, ο ΠΑΟΚ πραγματοποίησε την καλύτερη ίσως εμφάνισή του μέχρι τώρα στη φετινή διοργάνωση, την οποία όμως δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει με επιτυχία. Στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης η ελληνική ομάδα ήταν πίσω στο σκορ, χωρίς όμως να επιτρέπει στους Ισπανούς να ξεφύγουν (17-23, 36-42, 57-61). Στο 4ο δεκάλεπτο, βρίσκοντας λύσεις από τα μακρινά σουτ και βελτιώνοντας την άμυνά του, ο ΠΑΟΚ κατάφερε να ισοφαρίσει σε 70-70 αλλά και να προηγηθεί με 73-70, ενώ ακόμα και όταν η Τενερίφη προηγήθηκε ξανά με 75-73, στα τελευταία 30'' οι γηπεδούχοι έχασαν μοναδική ευκαιρία να ισοφαρίσουν ξανά, αφού ο Κατσίβελης κέρδισε δύο ελεύθερες βολές αλλά ευστόχησε μόνο στη μία. Στο χρόνο που απέμεινε, η ευστοχία στις βολές έδωσε προβάδισμα ασφαλείας και τη νίκη στους φιλοξενούμενους. Οι Τσόχλας (13 πόντοι), Κατσίβελης (16 π.) και Τζόουνς (15 π.) ξεχώρισαν από τον ΠΑΟΚ, και ο Ριτσότι (22 π.) από την Τενερίφη.


Κορυφή σελίδας
Διακήρυξη της ΚΕ του ΚΚΕ για τη συμπλήρωση 80 χρόνων από το τέλος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου και την Αντιφασιστική Νίκη των Λαών
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ