Τετάρτη 8 Νοέμβρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΛΟ
Για το αήττητο με την Ντιναμό ο Ολυμπιακός

Με βασική επιδίωξη να κάνει καλό «ποδαρικό» στην έδρα του όσον αφορά τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ο Ολυμπιακός φιλοξενεί σήμερα στο Κολυμβητήριο Πειραιά την Ντιναμό Μόσχας (19.30) για τη 2η αγωνιστική του ομίλου του στο Τσάμπιονς Λιγκ πόλο ανδρών. Οι «ερυθρόλευκοι», μετά την εκτός έδρας ισοπαλία στην πρεμιέρα με την Μπαρτσελονέτα (1-1), με όπλο την έδρα τους στοχεύουν σήμερα στην πρώτη τους νίκη, που θα τους φέρει νωρίς νωρίς σε ισχυρή θέση για το στόχο της πρόκρισης στο φάιναλ 6 της διοργάνωσης. Αλλωστε, όπως γνωρίζουν όλοι στην ομάδα, η διατήρηση του αήττητου εντός έδρας είναι ένας από τους καθοριστικούς παράγοντες που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στο στόχο της πρόκρισης. Κόντρα στην Ντιναμό Μόσχας, η ελληνική ομάδα καλείται να αντιμετωπίσει μια ισχυρή αντίπαλο, στο ρόστερ της οποίας υπάρχουν αρκετοί διεθνείς παίκτες της Εθνικής Ρωσίας, ενώ διαθέτει και τρεις αξιόλογους ξένους παίκτες. Στην πρεμιέρα πέτυχε σπουδαία νίκη στην έδρα της επί της Γιουνγκ Ντουμπρόβνικ.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού Βαγγέλης Βλάχος, μιλώντας για την αναμέτρηση, έκανε λόγο για το πρώτο από τα πολλά δύσκολα παιχνίδια που έχει να δώσει η ομάδα του στον όμιλο, που απαρτίζεται από ισχυρούς αντιπάλους. Στάθηκε επίσης στη δύναμη της έδρας, τονίζοντας πως με τη βοήθεια του κόσμου ο Ολυμπιακός είναι ικανός να κερδίσει τον κάθε αντίπαλο και να διατηρήσει το εντός έδρας αήττητο. Μάλιστα, όπως είπε, ενδεχόμενη επιτυχία σήμερα θα είναι ένα μήνυμα και προς τους υπόλοιπους για τη δυναμική του Ολυμπιακού. Σχετικά με τον τραυματισμό του Κωνσταντίνου Γενηδουνιά, ο Ελληνας τεχνικός εξήγησε πως η συμμετοχή του θα κριθεί την τελευταία στιγμή, ανάλογα με την ετοιμότητα του παίκτη.

  • Στα υπόλοιπα ματς του ομίλου του Ολυμπιακού, η Ορβόσι αντιμετωπίζει το Ανόβερο (21.30), η Μπρέσια υποδέχεται την Μπαρτσελονέτα (21.30), ενώ η Γιουνγκ διεκδικεί τη νίκη κόντρα στην Παρτιζάν Βελιγραδίου (19.35).

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ