Τετάρτη 8 Νοέμβρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2018 - ΜΠΑΡΑΖ
Αγωνία για τους τραυματίες στην Εθνική

Η κατάσταση των τραυματιών προβληματίζει το τεχνικό επιτελείο της Εθνικής ενόψει του αυριανού αγώνα με την Κροατία

Eurokinissi

Η κατάσταση των τραυματιών προβληματίζει το τεχνικό επιτελείο της Εθνικής ενόψει του αυριανού αγώνα με την Κροατία
Την προετοιμασία της επί ελληνικού εδάφους ολοκλήρωσε χτες η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου, ενόψει του αυριανού κρίσιμου πρώτου αγώνα με την Κροατία στο Ζάγκρεμπ για τα μπαράζ πρόκρισης στην τελική φάση του Μουντιάλ 2018 της Ρωσίας. Η Εθνική αναμένεται σήμερα να μεταβεί στην κροατική πρωτεύουσα, όπου το βράδυ θα πραγματοποιήσει την τελευταία της προπόνηση πριν το αυριανό ματς. Σημειώνεται πως η ρεβάνς θα διεξαχθεί την ερχόμενη Κυριακή 12 Νοέμβρη στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Πάντως, ενόψει του κρίσιμου αυριανού αγώνα, για τον Ομοσπονδιακό τεχνικό Μίκαελ Σκίμπε, πέρα από το «γρίφο» για τον αντικαταστάτη του τιμωρημένου για τον συγκεκριμένο αγώνα Κώστα Μανωλά, υπάρχει και η αβεβαιότητα για την κατάσταση των τραυματιών. Και χτες, Σωκράτης Παπασταθόπουλος και Βασίλης Τοροσίδης ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα και σήμερα στην τελευταία προπόνηση θα κριθεί κατά πόσο θα είναι σε ετοιμότητα να συμμετάσχουν στον αγώνα. Και οι δύο θα προσπαθήσουν να ανεβάσουν τους ρυθμούς τους προκειμένου να τεθούν στη διάθεση του Σκίμπε για το αυριανό ματς. Συν τοις άλλοις, χτες παρουσιάστηκε και νέο πρόβλημα, με τον Δημήτρη Κουρμπέλη να ακολουθεί επίσης ατομικό πρόγραμμα. Στα θετικά για τον Γερμανό τεχνικό συγκαταλέγεται η συμμετοχή στη χτεσινή προπόνηση του Παναγιώτη Ρέτσου, που έδειξε να είναι απολύτως καλά και έτοιμος να προσφέρει στο παιχνίδι με τους Κροάτες.

Πάντως, παρά τα όποια προβλήματα, το κλίμα στις τάξεις της Εθνικής είναι καλό και κυρίως αισιόδοξο ενόψει του αγώνα στο Ζάγκρεμπ, και όλοι πιστεύουν ότι μπορούν να μπουν οι βάσεις για την παρουσία της ομάδας στα τελικά της Ρωσίας.

«Καμπάνα» FIFA για το επεισόδιο στο «Γ. Καραϊσκάκης»

Με πρόστιμο 26.000 τιμώρησε την ΕΠΟ η FIFA για όσα έγιναν στο «Γ. Καραϊσκάκης» στο ματς με το Γιβραλτάρ, ανάμεσα στα οποία το ξύλο στη «θύρα 7» σε φίλαθλο που φορούσε φανέλα του Παναθηναϊκού. Σύμφωνα με την πειθαρχική επιτροπή, η Εθνική εγκαλείται για παραβίαση των άρθρων 65 και 67 για την ασφάλεια των γηπέδων, που αφορούν την είσοδο και χρήση λέιζερ, την παρουσία θεατών στους διαδρόμους, κάτι που απαγορεύεται ρητά, αλλά και για επεισόδια που έγιναν στις εξέδρες.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ