Πέμπτη 31 Αυγούστου 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ

Σήμερα, Πέμπτη:

-- Στις 7.30 μ.μ., στο πρώην Στρατόπεδο «Παύλου Μελά», οι ΤΟ Βιομηχανίας και Εμπορίου - Υπηρεσιών Κ. Μακεδονίας διοργανώνουν εκδήλωση - βιβλιοπαρουσίαση της έκδοσης της «Σύγχρονης Εποχής» «Επιτεύγματα και κατακτήσεις της εργατικής τάξης στο σοσιαλισμό». Ομιλητές θα είναι ο Ορέστης Βέρτκας, μέλος του Γραφείου της ΤΕ Βιομηχανίας, και η Στέλλα Καινουργιάκη, μέλος του Γραφείου της ΤΕ Εμπορίου - Υπηρεσιών. Μετά την εκδήλωση θα ακολουθήσει γλέντι.

-- Στις 6 π.μ., ο Γιώργος Τούσσας, μέλος της ΚΕ, θα επισκεφτεί το Σταθμό Εμπορευματοκιβωτίων (ΣΕΜΠΟ) - προβλήτες ΙΙ και ΙΙΙ - της COSCO για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

Το Σάββατο 2 Σεπτέμβρη, στις 7.30 μ.μ., σε πολιτική συγκέντρωση στην πλατεία Παπαγιαννοπούλου στην Κάτω Αχαγιά, θα μιλήσει ο Νίκος Καραθανασόπουλος, μέλος της ΚΕ και βουλευτής.

Την Κυριακή 3 Σεπτέμβρη:

-- Στις 11 π.μ, στην Πάτρα, στα Δεμένικα Πάτρας (καφενείο «Το στέκι του Θωμά»), σε πολιτική συγκέντρωση θα μιλήσει ο Νίκος Καραθανασόπουλος, μέλος της ΚΕ και βουλευτής.

-- Στις 7.30 μ.μ., οι Οργανώσεις Κιλκίς του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, στο Πάρκο Κήπου, θα παρουσιάσουν τη νέα έκδοση της «Σύγχρονης Εποχής» «Επιτεύγματα και κατακτήσεις της εργατικής τάξης στο σοσιαλισμό». Την παρουσίαση θα κάνει η Ειρήνη Χατζή, μέλος της ΕΠ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

-- Στις 11 π.μ., στην Ποντοκώμη Κοζάνης, στο μνημείο των πεσόντων, η ΚΟΒ Ποντοκώμης και το Παράρτημα ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ Κοζάνης διοργανώνουν εκδήλωση μνήμης και τιμής για τους εκτελεσθέντες αγωνιστές της Εθνικής Αντίστασης (ΕΑΜ - ΕΛΑΣ - ΕΠΟΝ) και του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας (ΔΣΕ). Θα μιλήσει ο Γιώργος Κουδούνας, μέλος του Γραφείου της ΤΕ Κοζάνης του ΚΚΕ. Η εκδήλωση περιλαμβάνει επίσης προσκλητήριο νεκρών και κατάθεση στεφάνων.

Την Τρίτη 5 Σεπτέμβρη, στις 7 μ.μ., η ΚΟ Κεντρικής Μακεδονίας διοργανώνει εκδήλωση για τον Γιάννη Χαλκίδη, το νεολαίο κομμουνιστή που δολοφονήθηκε από τα όργανα της δικτατορίας των συνταγματαρχών στις 5 Σεπτέμβρη του 1967. Η εκδήλωση θα γίνει στον τόπο της δολοφονίας του, στην οδό Γιάννη Χαλκίδη 18 (πρώην Κωνσταντινουπόλεως 164), περιοχή Χαριλάου. Θα μιλήσει ο Θεοδόσης Κωνσταντινίδης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας

Τετρασέλιδα του «Ρ»
Διαβάστε στο «Ρ»

Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org