Τετάρτη 23 Αυγούστου 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
SUPER LEAGUE
Διαψεύδει ο Βράνιες τις δηλώσεις για Κρίσταλ Πάλας

Τις υποτιθέμενες δηλώσεις του στα σερβικά ΜΜΕ σχετικά με το ενδιαφέρον της Κρίσταλ Πάλας για τον ίδιο διέψευσε χτες ο Βόσνιος παίκτης της ΑΕΚ Βράνιες. Σε αυτές φερόταν όχι μόνο να γνωρίζει για πρόταση του αγγλικού συλλόγου, αλλά και να τον ενδιαφέρει. Ομως, ο στόπερ των «κιτρινόμαυρων», μέσω του λογαριασμού του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, διέψευσε πως έχει κάνει οποιαδήποτε δήλωση, επισημαίνοντας πως αυτή τη στιγμή επικεντρώνεται στο αυριανό παιχνίδι με την Μπριζ. Ωστόσο, ο ίδιος διευκρινίζει στη δήλωσή του πως ξέρει τι συμβαίνει γύρω από το πρόσωπό του και είναι σε επαφές με τον ατζέντη του. Πάντως, από την ΠΑΕ ΑΕΚ υποστηρίζουν πως επίσημα δεν έχουν κάποια πρόταση από την αγγλική ομάδα.

ΠΑΟ: Χτες αργά το απόγευμα αναμενόταν στην Ελλάδα ο Αργεντίνος Εμανουέλ Ινσούα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού μετά τη συμφωνία της ομάδας με την ιταλική Ουντινέζε. Η μετακίνηση του 26χρονου από την ιταλική στην ελληνική ομάδα θα γίνει με τη μορφή συνιδιοκτησίας, όπως αναφέρεται από ιταλικές πηγές. Ο Ινσούα αναμένεται σήμερα το πρωί να περάσει τις ιατρικές εξετάσεις και να ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Πρόωρα μπήκε το τέλος στη συνεργασία της Κέρκυρας με τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο αφού χτες η ομάδα ανακοίνωσε τη λήξη της. Στην ανακοίνωση αναφέρονται ως αιτία για τη συγκεκριμένη κατάληξη σοβαροί οικογενειακοί λόγοι που αντιμετωπίζει ο Ελληνας τεχνικός. Σημειώνεται πως στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος η Κέρκυρα ηττήθηκε εντός έδρας από τον Πανιώνιο με 1-0.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ