Παρασκευή 11 Αυγούστου 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κάλπικη αντιπαράθεση από τους συνεταίρους των μνημονίων

Με πλαστές διαχωριστικές γραμμές προσπαθούν να αποπροσανατολίσουν το λαό και να κρύψουν τη στρατηγική τους σύμπλευση στην υπηρέτηση των συμφερόντων του κεφαλαίου

  • Με σκιαμαχίες για θέματα όπως η θρησκεία, η κλήρωση για τους σημαιοφόρους στα σχολεία, η «αξιολόγηση» στο Δημόσιο και άλλα, κυβέρνηση και ΝΔ χαράσσουν κάλπικες διαχωριστικές γραμμές.
  • Προσπαθούν να εγκλωβίσουν το λαό σε αποπροσανατολιστικά δίπολα, όπως «πρόοδος - συντήρηση», με στόχο να κρυφτεί ότι όλοι μαζί ψήφισαν το 3ο μνημόνιο και από την ίδια όχθη υπηρετούν τον στόχο της ανάκαμψης των κερδών και της ανταγωνιστικότητας του κεφαλαίου, την εμπλοκή της χώρας σε επικίνδυνους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς και επεμβάσεις.
  • ΚΚΕ: Ο ΣΥΡΙΖΑ αναζητά άλλοθι αριστεροσύνης για την αντιλαϊκή του πολιτική. Η ΝΔ πεδίο διαφοροποίησης απέναντι σε μια κυβέρνηση που υλοποιεί με συνέπεια την πολιτική υπέρ του κεφαλαίου και αποδεικνύεται στην παρούσα φάση χρησιμότερη για το σύστημα. Σε κάθε περίπτωση, αν ο ΣΥΡΙΖΑ ήθελε να καταργήσει μια σειρά από αναχρονισμούς, θα ξεκινούσε από τον βασικό, δηλαδή το διαχωρισμό κράτους - Εκκλησίας, ζήτημα το οποίο δεν τολμά να αγγίξει.

ΣΕΛ.  3

Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»

Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org