Πέμπτη 20 Ιούλη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΝΕΟΛΑΙΑ
Προφεστιβαλικές εκδηλώσεις

Με σύνθημα «100 χρόνια από τις μέρες που συγκλόνισαν τον κόσμο - Το μέλλον δε θα 'ρθει από μονάχο του... αν δεν πάρουμε μέτρα κι εμείς (Βλ. Μαγιακόφσκι)», το 43ο Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή» έχει ξεκινήσει το ταξίδι του σε όλη την Ελλάδα, με προφεστιβαλικές εκδηλώσεις.

Προφεστιβαλικές εκδηλώσεις γίνονται στη φοιτητική κατασκήνωση της Καλάνδρας, στη Χαλκιδική. Σήμερα, στις 21.00, θα προβληθεί ταινία. Αύριο Παρασκευή και το Σάββατο 22 Ιούλη, τουρνουά ποδοσφαίρου 5x5 στο γηπεδάκι της κατασκήνωσης. Επίσης, το Σάββατο 22 Ιούλη, το απόγευμα θα γίνει βιβλιοπαρουσίαση του «Η πορεία των Μπολσεβίκων προς τη νίκη», από τον Ευθύμη Δημάκη, μέλος του Γραφείου Περιοχής Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ, και το βράδυ θα ακολουθήσει λαϊκό - ρεμπέτικο γλέντι.

Αύριο Παρασκευή, στις 9 μ.μ., εκδήλωση γίνεται στη Γενισέα Ξάνθης, μπροστά από το δημαρχείο, με βιντεοπροβολή για την Οκτωβριανή Επανάσταση και τα επιτεύγματα του σοσιαλισμού, ομιλία από τη Δανάη Μουρούτη, μέλος της Τομεακής Επιτροπής Ξάνθης του ΚΚΕ, και ποντιακό λαϊκό γλέντι με τον Στέφανο Πετρίδη και το σχήμα του.

Επίσης αύριο Παρασκευή, στις 8 μ.μ., θα γίνει προφεστιβαλική στην Πάτρα, στην πλατεία Υψηλών Αλωνιών, με θεατρική παράσταση από τη θεατρική ομάδα «Το Τρίτο Κουδούνι» πάνω στο έργο του Μπρεχτ «Πόσο κοστίζει το σίδερο».

Το Σάββατο 22 Ιούλη, στη Σάμο, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ θα γίνει εκδήλωση στον Πύργο, στις 7.30 μ.μ., με την παρουσίαση της έκδοσης «Οκτώβρης του 1917. Η πορεία των Μπολσεβίκων προς τη νίκη» και μεγάλη έκθεση βιβλίου.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ