Παρασκευή 23 Ιούνη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΝΙΚΑΙΑ
Αφιέρωμα στα 100 χρόνια από την Οχτωβριανή Επανάσταση

Αφιέρωμα στην Οχτωβριανή Σοσιαλιστική Επανάσταση διοργανώνει η ΚΟΒ Ασπρων Χωμάτων Νίκαιας Αττικής του ΚΚΕ τις επόμενες μέρες, με προβολές ταινιών και βιβλιοπαρουσίαση σχετικής, πρόσφατης έκδοσης της «Σύγχρονης Εποχής»:

Τη Δευτέρα 26 Ιούνη, στις 8 μ.μ., στην πλατεία Αϊ - Γιάννη θα προβληθεί η ταινία «Παιδαγωγικό Ποίημα - Ο Δρόμος προς τη Ζωή», σε σκηνοθεσία των Μ. Μαγιέβσκαγια και Α. Μασλιούκοβ.

Την Τετάρτη 5 Ιούλη, στις 7.30 μ.μ., στην πλατεία Παιδικής Στέγης θα παρουσιαστεί η έκδοση «Από τη μαχητική πείρα των μπολσεβίκων», με κείμενα του Λένιν της περιόδου 1905 - 1917.

Τη Δευτέρα 10 Ιούλη, στις 8 μ.μ., στην πλατεία Τριών Ιεραρχών θα προβληθεί η ταινία «Πώς δενότανε τ' ατσάλι», σε σκηνοθεσία Μαρκ Ντονσκόι.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ