Παρασκευή 23 Ιούνη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ (ΤΕΤΡΑΣΕΛΙΔΟ)
ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΝΕ
Προετοιμάζουν το Εργατικό Φεστιβάλ με περιοδείες σε τόπους δουλειάς

Οι Οργανώσεις Χαλκίδας του ΚΚΕ και της ΚΝΕ διοργανώνουν Εργατικό Φεστιβάλ το Σάββατο 1 Ιούλη, στις 8 μ.μ., στο Πάρκο Δέλτα (Νεάπολη Χαλκίδας) με σύνθημα «Οταν ο πόλεμος γκρεμίζει ό,τι αφήνει όρθιο η ειρήνη τους... Ελληνες - μετανάστες - πρόσφυγες εργάτες ενωμένοι ενάντια στον καπιταλισμό. Η λύση στον αγώνα για την εργατική εξουσία, το σοσιαλισμό!».

Θα μιλήσει ο Κώστας Παρασκευάς, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Για να ενημερώσουν πλατιά και να καλέσουν τους εργαζόμενους της Χαλκίδας να συμμετάσχουν στο Φεστιβάλ, οι Οργανώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ θα πραγματοποιούν από σήμερα περιοδείες και εξορμήσεις σε εργοστάσια και χώρους δουλειάς. Πιο συγκεκριμένα:

Σήμερα Παρασκευή, στις 10 π.μ., στην πτηνοτροφική επιχείρηση ΣΥΝΚΟ, με τον Μάκη Μακρή, Γραμματέα της ΤΕ Εύβοιας του ΚΚΕ.

Τη Δευτέρα 26 Ιούνη, στις 11 π.μ., στο εργοστάσιο μετάλλου SABO, με τον Γιάννη Τζαβάρα, μέλος της ΕΠ Ανατ. Στερεάς - Εύβοιας, στις 12 μ., στο Νοσοκομείο Χαλκίδας, με τον Γιώργο Αργύρη, μέλος της ΕΠ Ανατ. Στερεάς - Εύβοιας και στη 1.30 μ.μ., στη χαρτοποιία «ΑΙΓΙΣ», με τον Γ. Τζαβάρα.

Το πρόγραμμα του Φεστιβάλ:
  • Εναρξη στις 8 μ.μ. με χορευτικά από την Ινδία και τραγούδια από το Πακιστάν
  • Στις 9 μ.μ., ομιλία από τον Κώστα Παρασκευά, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.
  • Θα ακολουθήσει μουσικό αφιέρωμα στα τραγούδια της ξενιτιάς και λαϊκό γλέντι.
  • Πρόγραμμα παιδότοπου: Στις 7.30 μ.μ. χειροτεχνίες, στις 8.30 μ.μ. «παιχνιδομπερδέματα», στις 9.15 μ.μ. εργαστήρι κούκλας και στις 10 μ.μ. ομαδική δημιουργία.
  • Στο χώρο του Φεστιβάλ θα λειτουργεί βιβλιοπωλείο της «Σύγχρονης Εποχής».

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ