Τετάρτη 14 Ιούνη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΔΗΜΟΣ ΠΑΤΡΕΩΝ
Προετοιμασία για μαζική συμμετοχή στην κινητοποίηση κατά της ανεργίας

Συνάντηση του δημάρχου με εργαζόμενους στην Υπηρεσία Καθαριότητας

Κάλεσμα να συμμετέχουν δυναμικά στη λαϊκή κινητοποίηση κατά της ανεργίας, την Κυριακή 25 Ιούνη, στη Γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου, απηύθυνε ο δήμαρχος Πατρέων, Κ. Πελετίδης, μιλώντας χτες σε συγκέντρωση εργαζομένων στην Υπηρεσία Καθαριότητας. Η συγκέντρωση έγινε στο πλαίσιο της προετοιμασίας της κινητοποίησης, η οποία θα ξεκινήσει από τις 8 το πρωί από την πλατεία Γεωργίου και θα καταλήξει στη Γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου. Παράλληλα, χτες ο Κ. Πελετίδης παραχώρησε συνέντευξη Τύπου για την ημερίδα με θέμα «Κοινωνική Οικονομία - διέξοδος ή νέα μορφή εκμετάλλευσης και ενσωμάτωσης των ανέργων;», που θα διεξαχθεί σήμερα Τετάρτη, 14 Ιούνη, στις 6 το απόγευμα, στο press room του Παμπελοποννησιακού Σταδίου.

Η πρωτοβουλία για την ημερίδα, που γίνεται στο πλαίσιο της λαϊκής κινητοποίησης, ξεδιπλώνεται, όπως είπε ο δήμαρχος, σε μια περίοδο που η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ έχει ψηλά στην ατζέντα των αναδιαρθρώσεων τη λεγόμενη «κοινωνική οικονομία». Απευθυνόμενος στο λαό και τη νεολαία, στους μαζικούς λαϊκούς φορείς, σε δημάρχους και Δημοτικά Συμβούλια, ο Κ. Πελετίδης τούς κάλεσε να πουν όχι στη μετατροπή των δήμων σε ένα ακόμη αντιλαϊκό, φορομπηχτικό μηχανισμό. Να συναντηθούν στον αγώνα, για να ζήσει ο λαός μας στον 21ο αιώνα και στον τόπο του ως νοικοκύρης και αφέντης του μόχθου του και όχι ως νεροκουβαλητής των κερδών ντόπιου και ξένου κεφαλαίου. Να συναντηθούν, όλοι και όλες, την Κυριακή 25 Ιούνη, στη Γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου, στη μεγάλη λαϊκή κινητοποίηση που διοργανώνει ο δήμος Πατρέων.

Η σημερινή ημερίδα θα ξεκινήσει στις 6 το απόγευμα, με χαιρετισμό από τον δήμαρχο. Θα ακολουθήσει η παρουσίαση του θέματος από την Κ. Γεροπαναγιώτη - Θεοδωρακοπούλου, πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου του δήμου Πατρέων.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Οι κομμουνιστές δήμαρχοι στο πλευρό των συμβασιούχων(23/6/2017)
Αντίστροφη μέτρηση για την κινητοποίηση κατά της ανεργίας την Κυριακή(22/6/2017)
Συσκέψεις για την προετοιμασία της κινητοποίησης κατά της ανεργίας(2/6/2017)
Συναντήσεις και συσκέψεις για την προετοιμασία της κινητοποίησης(30/5/2017)
Ξεκίνησαν οι εργασίες στο Ριγανόκαμπο(30/5/2017)
Συνάντηση του δημάρχου με συμβασιούχους εργαζόμενους(26/4/2017)

Κορυφή σελίδας

Τετρασέλιδα του «Ρ»
Διαβάστε στο «Ρ»

Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org